Jump to content

ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΤΡΙΚΩΝ EVGA I680

subzero

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οποιοσ ενδιαφερεται η evga αλλαζει τις μητρικες δωρεαν σε οσους χρησιμοποιουν τετραπυρινους και δεν μπορουν να τους κλοκαρουν,καθως και σε οσους τους καιει τις μνημες.

Γράψε καμιά λεπτομέρεια ντεεε. Που πρέπει να απευθυνθούν οι άτυχοι? Παίζει κάνα λινκ με το νταλαβέρι αυτο επίσημο?

Info plz....

H πρωτη evga που πηρα κλοκαρε τον τετραπυρινο μου στα 3.5 σταθερα!!Τα παιξε το τσιπακι του bios ομως και μου την αντικατεστησαν απ το πλαισιο αμεσως!Αποτελεσμα ολα τωρα δουλευουν αψογα αλλα με τιποτα πανω απο τα 3.2Ghz!!!Kαμμια συμβουλη??:D :D :D

Πραγματικα μια πολυ καλη κινηση και ενδειξη σοβαρης και μεγαλης εταιριας:clap:

Αρχική απάντηση από harrybani

Πραγματικα μια πολυ καλη κινηση και ενδειξη σοβαρης και μεγαλης εταιριας:clap:

Ναι,δεν λεω, αλλα θα προτιμουσα να μην ειχαν προβλημα εξ'αρχης....:getlost:

Σιγουρα το καλυτερο ειναι να δουλευουν ολα αψογα!Δεν ξερω τι να πω ειναι και να σε θελει λιγο!!!Θελω να πω πως για μενα προσωπικα η evga μπροστα στην περιβοητη Striker της Asus ειναι αγγελουδι!Ημουν απο τους πρωτους που την πηρα (δυστυχως) και απο τα ατελειωτα format που εκανα εμαθα τον κωδικο των windows απεξω!Ασε που με τιποτα δεν εκανα τα ραπτορακια μου να δουλεψουν σε Raid.Mε το που περνουσα ολα τα προγραμματα

(σε ενα δισκο φυσικα):TD: :TD: το συστημα εχανε τα παντα!!!Φανταστειτε τα νευρα που αποκτησα αφου μολις ειχα σκασει τα ευρουλακια μου για ολα αυτα τα καλουδια και δεν μπορεσα να τρεξω ουτε ενα benchmark!!:cry: :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από knight_77 [02-03-2007 15:42]

Ναι,δεν λεω, αλλα θα προτιμουσα να μην ειχαν προβλημα εξ'αρχης....:getlost:

επιτηδες το καναν βρε για να δειξουν οτι ειναι σοβαρη εταιρια με υπευ8υνο after salles support :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.