makio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 λοιπον ημουν σχεδον ετοιμος γιατο toshiba a100-011 (πρωην 906) αλλα ειδα κι αυτο >fujitsu-siemens amilo xi 1526r και καπου τα εμπλεξα...το μηχ/μα το θελω για προσωπικη χρηση/δεν μ ενδιαφερει φορητοτα -αλλα σιγουρα μ ενδιαφερουν τα χαρακτηρηστικα ,ετσι παρ οτι εκτιμω πιο πολυ την toshiba ,το μοντελο της fujitsu-siemens μ εβαλε σε σκεψεις....ειναι σχεδον ιδια μοντελα με μικρες διαφορες υπερ της fsc....Fujitsu Siemens_____________toshiba sateliteamilo xi 1526r_______________a100-011intel core2duo t5600_________>>>>>>>>>>1024gb mem________________>>>>>>>>>>2x hddd 80gb_______________hdd 160gbvga 7600 go 256____________>>>>>>>>>>tft 17''1440x900____________tft 15.4''1280x800expcard slotx1_____________>>>>>>>x2bluetooth_________________>>>>>>>>>>lan 10/100/1000___________10/100wrls 802.11 a/b/g__________>>>>>>>>>>raid 0-1__________________no raidremote control_____________no---modem-sound-1394-c/reader etc >>>>>>>>>>τα υπολοιπα ειναι σχεδον ιδια (εκτος απο το πλκτ/γιο οπου στο fsc ειναι σχεδον πληρες λογω μεγεθους)βασικο για μενα ειναι βεβαια και η αξιοπιστια - εγγυηση οποτε οποιος εχει εμπειρια καλη ή κακη ας βοηθησει (1200 δεν τα εχω για πεταμα....!)ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Toshiba απο μενα...εχω αλλαξει δυο μοντελα Satellite και ειναι πολυ καλα μηχανακια...πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης...και πολυ καλος ηχος απο τα μικροσκοπικα harman kardon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Φεβρουάριος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Απλά "TOSHIBA".Λογο Καλυτερης Ποιοτητας Κατασκευης.Εχω και FSC αλλα και TOSHIBA αλλα και HP.Προτεινω:A. DELLB. TOSHIBAC. HPD. FSCΤιποτα αλλο εκτος απο αυτες τις εταιρειες.Θελω με την πρωτη ευκαιρεια να αγορασω αυτον "P100-437" με Microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 28, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Toshiba και αν και δεν το προτεινεις, Dell. Ποιοτητα κατασκευης, και για ελληνικα δεδομενα, καλο service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 28, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Έχω FSC και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά, αν δεν θες οπωσδήποτε τη 17άρα οθόνη, θα σου πρότεινα το Toshiba. Για μένα είναι, απλά, τα κορυφαία φορητά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Toshiba απλά και μόνο για το καλύτερο σέρβις που είδα από φίλους μου σε σύγκριση με τη Fujitsu που μου άφησαν τις χειρότερες εντυπώσεις(23μέρες να αλλάξουνε χαλασμένη ραμ σε λάπτοπ μιας εβδομάδας και το κάνανε μέσα σε 2(!) ώρες όταν τους απείλησε ο φίλος μου με δικαστήριο). Από κει και πέρα τα ηχειάκια του Toshiba που είναι κορυφαία και η ποιότητα κατασκευής του αξίζουν με το παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Φεβρουάριος 28, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 toshiba και απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Φεβρουάριος 28, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!υπερ της toshiba κι εγω -απλα δελεαστικα απο καποια χαρ/κα του fsc ....αλλα αν το παω ετσι θα καταληξω με.....ACER!! (ασε ρε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.