kots Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 έχω βαρεθεί να κρεμάω καμμένα cd και dvd στο δωμάτιό μου... δηλαδή έλεος με αυτό το βρωμοnero.θέλω ένα πρόγραμμα, είτε δωρεάν, είτε να το αγοράσω, που να καίει στα cd και στα dvd μου δεδομένα. Δεν θέλω ταινίες ή τραγούδια. θέλω πρόγραμμα για δεδομένα.Γνωρίζετε κάτι καλό;Σημείωση έχω λόγω να βρίζω το nero, το dvd recorder μου έχει αλλαχθεί δυο φορές τον τελευταίο μήνα, οπότε δεν παίζει θέμα hardware. επίσης τα windows μου είναι καθαρά, γιατί με άλλα προγράμματα εγγραφής πχ imgtoolburn δεν έχουν προβλήματα. Φταίει το βρωμονέρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Φεβρουάριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από kots [Σήμερα, στις 16:35] έχω βαρεθεί να κρεμάω καμμένα cd και dvd στο δωμάτιό μου... δηλαδή έλεος με αυτό το βρωμοnero.θέλω ένα πρόγραμμα, είτε δωρεάν, είτε να το αγοράσω, που να καίει στα cd και στα dvd μου δεδομένα. Δεν θέλω ταινίες ή τραγούδια. θέλω πρόγραμμα για δεδομένα.Γνωρίζετε κάτι καλό;Σημείωση έχω λόγω να βρίζω το nero, το dvd recorder μου έχει αλλαχθεί δυο φορές τον τελευταίο μήνα, οπότε δεν παίζει θέμα hardware. επίσης τα windows μου είναι καθαρά, γιατί με άλλα προγράμματα εγγραφής πχ imgtoolburn δεν έχουν προβλήματα. Φταίει το βρωμονέρο. Δοκιμασες να κανεις update το firmware του dvd-r σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Φεβρουάριος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Τη μάρκας cd τη μάρκας dvd χρησιμοποιείς και πιο dvd recorder έχεις ?Δώσε περισσότερες πληροφορίες καθώς και έκδοση Nero Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Φεβρουάριος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 και ποιο νερο εχεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Αν μιλάμε μόνο για δεδομένα, γιατί δε δοκιμάζεις το ενσωματωμένο των ΧΡ; Είναι ήδη στο σύστημα σου, είναι δωρέαν και εύχρηστο. Δες κι άμα δεν σου κάθεται καλά, τότε πας σε ένα 3rd party πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Φεβρουάριος 27, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 ρε σεις παιδιά αν ήταν να κάνω αναβάθμιση το firmware ή να αλλάξω dvd ή να κατεβάσω την νέα έκδοση του νέρο, ήξερα να τα κάνω και μόνος.εγώ θέλω άλλο πρόγραμμα, δεν θέλω να μοντάρω το νερο ούτως ώστε να δουλεύει.απλή είναι η ερώτησή μου πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Φεβρουάριος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 http://www.roxio.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Φεβρουάριος 27, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 χάλια , χάλια ,χάλια , Nero σειρά 7.0 κλπ , ίσως το πιο κακογραμμένο πρόγραμμα της τελευταίας δεκαετίας . κερδίζει επάξια το βραβείο της χρυσής Μούντζας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis_01 Φεβρουάριος 27, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Δες το CD burner XP, αν και νομίζω έχει κανα χρόνο να ανανεωθεί.Πολύ καλό είναι και το Ashampoo Burning studio 2007. Δεν είναι freeware, αλλά το έχουνβάλει πολλές φορές δώρο στο DVD τους PC world/PC magazine κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Φεβρουάριος 27, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Λοιπών αφού εσείς λέτε πολύ χάλια λόγια για το Nero να πω και γω την γνώμη μουΛοιπών το νερό 6 (εκδόσεις 6,0,0,χχ) και συγκεκριμένα η πρώτες εκδώσεις τους αντιμετώπιζα καθώς και άλλοι το εξής πρόβλημα έγραφες ένα cd-rw και το διάβαζε μονό στο μηχάνημα που το είχες γράψει αργότερα αυτό το πρόβλημα λύθηκε (με της εκδόσεις 6,6,χχ) τώρα κάτι παρόμοια προβλήματα είχαν και οι αρχικές εκδόσεις του νερό 7 οπότε καλό είναι να κατεβάσουμε και καμιά καινούργια έκδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 27, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από kots [Σήμερα, στις 16:35] έχω βαρεθεί να κρεμάω καμμένα cd και dvd στο δωμάτιό μου... δηλαδή έλεος με αυτό το βρωμοnero.θέλω ένα πρόγραμμα, είτε δωρεάν, είτε να το αγοράσω, που να καίει στα cd και στα dvd μου δεδομένα. Δεν θέλω ταινίες ή τραγούδια. θέλω πρόγραμμα για δεδομένα.Γνωρίζετε κάτι καλό;Σημείωση έχω λόγω να βρίζω το nero, το dvd recorder μου έχει αλλαχθεί δυο φορές τον τελευταίο μήνα, οπότε δεν παίζει θέμα hardware. επίσης τα windows μου είναι καθαρά, γιατί με άλλα προγράμματα εγγραφής πχ imgtoolburn δεν έχουν προβλήματα. Φταίει το βρωμονέρο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα οπότε μήπως να αναζητούσες αλλού την αιτία των καμένων σου media?Το χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως που σημαίνει ότι δεν είναι τόσο αναξιόπιστο όσο το παρουσιάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 27, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Εχει χρονια να μου χαλασει cd/dvd το nero, παντα χρησιμοποιουσα τις τελευταιες εκδοσεις, μαλλον κατι κανεις λαθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 27, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 ashampoo burning studio ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Φεβρουάριος 27, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Αληθεια τί Recorder εχεις ?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 27, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα που αναφέρει το παιδί πιο πάνω με το Nero 6.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 27, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από kots...θέλω ένα πρόγραμμα, είτε δωρεάν, είτε να το αγοράσω, που να καίει στα cd και στα dvd μου δεδομένα. Δεν θέλω ταινίες ή τραγούδια. θέλω πρόγραμμα για δεδομένα.... Final Burner free edition, http://protectedsoft.com/descr_fb.phpΓια data μια χαρά μου έχει παίξει το συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 27, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 εγψ εχω σταματησει στο Νερο 6 και απο τοτε δεν εχω κοιταξει τπτ αλλο. και δεν εχω ποτε κανενα προβλημα αλλα τα δισκακια μου ειναι ολα ΤΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 27, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Nero 6.6.x.x, TDK και όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Φεβρουάριος 27, 2007 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Εγω εχω αλλαξει 6 αντιγραφεις ως τωρα και μονο με nero ποτε δεν ειχα προβλημα.. Τωρα εχω nec 4520 ag ολα καλα με nero 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 27, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 http://www.cheetahburner.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.