jobous Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 Παιδιά μια μικρή βοήθεια θα ήθελα.Ένας συγγενής μου έχει έναν υπολογιστή (2 χρόνια περίπου ) και τώρα τελευταία του κάνει κάποια κολπάκια.Το παιδί μου είπε ότι του σβήνει και του κάνει επανεκίνηση αρκετά συχνά. (παρακολούθηση ταινιών , μουσική , Internet. Παραδόξως όχι το ίδιο συχνά σε παιχνίδια). Εχει κάνει και 2 format με επαναγκαταστάσεις windows xp.Υποψιάζομαι τροφοδοτικό ή σύστημα ψύξης επεξεργαστή (αν και το ανεμιστηράκι δουλύει κανονικά). Δεν έχω πάει ακόμα από εκεί , μόνο από αυτά που μου έχει αναφέρει. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί?
kunoobidi Φεβρουάριος 28, 2007 #4 Φεβρουάριος 28, 2007 Μπορεί να είναι και υπερθέρμανση επεξεργαστή! Επανατοποθέτηση cpu με φρέσκια πάστα!
DuKe Φεβρουάριος 28, 2007 #5 Φεβρουάριος 28, 2007 μνήμες δίσκος χλωμό. τσέκαρε αρχικά τροφοδοτικό 95% αυτός είναι ο φταίχτεις.
cybernaut Μάρτιος 1, 2007 #6 Μάρτιος 1, 2007 στο παλιο μου pc συνεβαινε συνεχεια αυτο, ηταν η ψυκτρα του cpu, απ οτι εχω καταλαβει ειναι η συνηθεστερη αιτια
kunoobidi Μάρτιος 1, 2007 #7 Μάρτιος 1, 2007 Σε γενικές γραμμές, για αστάθειες, σβησίματα και επανεκκινήσεις οι συνήθεις ύποπτοι είναι η υπερθέρμανση του επεξεργαστή, οι προβληματικές μνήμες και το ελαττωματικό τροφοδοτικό. Ένα-ένα δοκίμασέ να τα αντικαταστήσεις, προσωρινά πάντα, με κάποια άλλα που σίγουρα δουλεύουν απρόσκοπτα!Tις μνήμες, θα μπορούσες να τις ελέγξεις μέσω memtest! Δώσε βάση στο 5ο τεστ. Είνα αντιπροσωπευτικό για την καλή λειτουργία της μνήμης. Αν σου εμφανίσει λάθη, τότε έχουν πρόβλημα...
jobous Μάρτιος 1, 2007 Author #8 Μάρτιος 1, 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Όπως και να έχει θα πάω το Σ/Κ να το κοιτάξω από κοντά.
SirDiman Μάρτιος 1, 2007 #9 Μάρτιος 1, 2007 Σχεδον το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και εφταιγε η μητρικη...τσεκαρε τους πυκνωτες της μπας και ειναι σκασμενοι...
pavou Μάρτιος 1, 2007 #10 Μάρτιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από DuKe [Χθες, στις 14:51] μνήμες δίσκος χλωμό. τσέκαρε αρχικά τροφοδοτικό 95% αυτός είναι ο φταίχτεις. +1
papakos Μάρτιος 1, 2007 #11 Μάρτιος 1, 2007 Καποιο προγραμμα που λειτουργει στο background οπως Inteo Video η παρομοιο, που χωρις να το καταλαβεις ανεβαζουν την χρηση της Cpu ανεβαζοντας την θερμοκρασια.Ελενξε το.
Tsakonas Μάρτιος 1, 2007 #12 Μάρτιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 13:35] Σε γενικές γραμμές, για αστάθειες, σβησίματα και επανεκκινήσεις οι συνήθεις ύποπτοι είναι η υπερθέρμανση του επεξεργαστή, οι προβληματικές μνήμες και το ελαττωματικό τροφοδοτικό. Ένα-ένα δοκίμασέ να τα αντικαταστήσεις, προσωρινά πάντα, με κάποια άλλα που σίγουρα δουλεύουν απρόσκοπτα!Tισ μνήμες, θα μπορούσες να τις ελέγξεις μέσω memtest! Δώσε βάση στο 5ο τεστ. Είνα αντιπροσωπευτικό για την καλή λειτουργία της μνήμης. Αν σου εμφανίσει λάθη, τότε έχουν πρόβλημα... μια και το φερε η κουβεντα το #7 τι δειχνει?To bit fade τι ρολο εχει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.