Spooky Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι...Μετά την εγκατάσταση και όλα τα συναφή, μπαίνω να παίξω το παιχνίδι. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μπαίνω στο κεντρικό μενού κανονικά ξεκινάω campaign και με το που αρχίζω να παίζω μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου κάνει minimize το παράθυρο. Στην αρχή μου πέταγε και ένα μήνυμα για το CLI.exe που είναι της κάρτας γραφικών. Πέρασα καινούργιους drivers (7.2) αλλά το πρόβλημα παραμένει χωρίς τώρα να μου πετάει κανένα μήνυμα...απλά minimize. Το σύστημά μου είναι το εξής:AMD 3500ASUS M2N SLI DeluxeATI X1950 Pro GecubeΈχει κανείς καμιά ιδέα ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Φεβρουάριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Ναι. Πέταξε το CCC, και το .net αν σε παίρνει, και βάλε ati tray tools. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 27, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 14:44] Ναι. Πέταξε το CCC, και το .net αν σε παίρνει, και βάλε ati tray tools. Το CCC δεν το έβαλα στην τελευταία εγκατάσταση των drivers το .net τι εννοείς. Το ati tray tools να το βάλω αντί των drivers ή αφού τους περάσω να το εγκαταστήσω αντί για το CCC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάρτιος 1, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Τελικά γινόταν το εξής κουλό... Είχα το YZ Dock στο πάνω μέρος από το desktop και κάθε φορά που πήγαινα το βελάκι προς τα πάνω μου έκανε minimize το παιχνίδι για να βανεί το docklet Ότι να'ναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάρτιος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 κιτα τι επαθε ο ανθροπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Καλυτερα να βαζεις καποιον modified driver με το παλιο CP. http://downloads.guru3d.com/download.php?id=24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.