Green Dragon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 Καλημέρα παιδιά!'Εχω ένα laptop Toshiba. Πρόκειται για το Satellite Pro A120-169. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχει ένα σωρό προεγκατεστημένα προγράμματα της Toshiba, που νομίζω ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητα.Μπορώ να τα απεγκαταστήσω με ασφάλεια; Και εν ανάγκη βάζω μετά όσα είναι εντελώς απαραίτητα.Επίσης πολλά από αυτά έχουν εγγραφές στο msconfig με αποτέλεσμα να φορτώνονται κατά την εκίνηση και να καθυστερεί πολύ να ξεκινήσει. Δείτε εδώ τί φορτώνεται κατά την εκκίνηση και δώστε μια γνώμη ποιές από αυτές τις εγγραφές μπορώ να απενεργοποιήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Dragon Φεβρουάριος 27, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Καμμιά ιδέα παιδιά;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Καλα, επαθα πλακα, τι φορτωνει ρε παιδια???Anyway, προσπαθησε να εκτιμησεις τι ειναι απαραιτητο και τι οχι. Πχ αν αφαιρεσεις το προγραμμα του touchpad προφανως δεν θα σου δουλευει.Αν ομως εχει τιποτε nero, acrobat, κλπ, μαλλον δεν θα σου λειψουν αν τα αφαιρεσεις απο την εκκινηση.Πρεπει να ξεκαθαρισεις αν θελεις να τα απεγκαταστησεις εντελως ή απλα μονο απο την εκκινηση του pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.