chrisbmw150 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2007 Λοιπόν θέλω βοήθεια άμεσα...Εχω παραγειλλει THERMALRIGHT ULTRA 120 CPU COOLER με 120αρι Enermax με ρυθμιστή στροφών. Και το παραλαμβάνω αύριο απο το κατάστημα. --->Αυτή εχετε να μου προτείνεται κατι καλύτερο ?? θελω όσο καλυτερες temp γίνεται μεχρι 60 ευρώ .. αντε 70επίσεις.. η φτινή λυση νερού όπως αυτη: water θε είναι καλυτερο απο τον αέρα ??(επίσης θέλω οσο λιγότερο θορυβο γίνεται ...)Να προσθέσω οτι έχω εναν 4300 στα 3.3 ( 367*9) με 1.52 τάση με max temp 66 βαθμους στο full του.Πειτε ιδέες γρήγορα pls ... thnx !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Φεβρουάριος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 θα σου προτεινα να βαλεις ψυχτρα με χαλκινη βαση....εγω αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω τηνhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650556και κραταει ενα πρεσκοτ @4,2 στους 50 σε φουλ λοαδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Φεβρουάριος 26, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Συμφωνώ για τη χαλκινη βάση αλλα σε συγριτικα βγαίνει καλυτερη αυτη που θέλω να πάρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 δες και τουτηή τουτηH πρωτη ειναι καλυτερη απο την δευτερη..και στα ιδια με την πρωτη παιζει και h Noctua 12και αν βρεις καμμια tuniq tower ...παιξε κανενα tzoker.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Φεβρουάριος 26, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 NTG τις έχω δει αυτές απλα σε οτι συγριτικα έχω δει βγαζει καλύτερη αυτη που λεω να παρω. είναι πιο καλές αυτές ??(εχω μείνει σε εποχή slk και εχω μπερδευτεί λίγο τώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 τι να σου πω...και εγω με αερα ειχα μεινει στην 947U...Απο τοτε νερο..Αν κοιταξες το συγκεκριμενο συνδιασμο δλδ με ενερμαξ fan παιζει να εχεις δικιο μιας και ειναι δυνατος στο full του ..(αν εννοεις το 12αρη που ξερω)Πιστευω (χωρις να ειμαι και σιγουρος) οτι με πιο δυνατα fan (η απλα με ιδια fan) θα αλλαξει η σειρα καταταξης που εχεις δει...Την tuniq μαλλον την ξεχνας ..δεν προκειται να τη βρεις πουθενα...οι αλλες δυο(noctua +infinity) "ακουγονται" για τα καλα τους αποτελεσματα..χωρις ομως να εχω δοκιμασει κατι (ριξε παντως το λινκ που βρηκες για την ultra να το δουμε και εμεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.