Jump to content

iPhone General Discussion.

_Chris_

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Μιας που είμαι κάτοχος Iphone από το 3g και μετά και πλέον και κάτοχος του 4 θα έλεγα ότι το galaxy τις samsung που το έχω και αυτό επίσης είναι 2-3 κλικ πάνω . Ειδικά η οθόνη..!! οι 4 ίντσες είναι must have... Όσο για το iphone4 πολυυυυυ καλό όμως... μια από τα ίδια... δεν σχολιάζω καθόλου το facetime (OMG) και την Retina Display WOWWOWWOW . Αυτά τα βαρύγδουπα ονόματα μου θυμίζουν το Playstation2 και την Emotion Engine για όσους θυμούνται και ξέρουν. Και μιας που έθαψα καλά το iphone και την apple παρακάτω βλέπετε το νέο μου μωρό !!!

mobilephoto13201093747.jpg

Ανέστη fanboy έγινες κι εσύ; :p Για την οθόνη θα συμφωνήσω ότι ήθελε περισσότερες ίντσες.

Πάρτε ένα μικρό δείγμα από το iphone να παίζει 720p από youtube με το tv out.

http://dl.dropbox.com/u/6093987/iphone4-720p.rar

Babinos μη χρησιμοποιείς το tapatalk για να γράψεις ελληνικά. Τα βγάζει όπως να ναι.

Κάτι πρέπει να αλλαχτεί μάλλον στο plugin.

Edit: διορθώθηκε το πρόβλημα, φαίνονται κανονικά τα ελληνικά πλέον

Είμαι κάτοχος ενός galaxy S. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω το android αλλά από αυτά που διαβάζω έχω μείνει με την εντύπωση ότι ακόμη είναι λίγο «ανωριμο» ως λειτουργικό. Οπότε είμαι σε προβληματισμό αν θα το κρατησω ή αν θα το πουλησω.

Τι θα μου προτείνετε εσείς;

Είμαι κάτοχος ενός galaxy S. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω το android αλλά από αυτά που διαβάζω έχω μείνει με την εντύπωση ότι ακόμη είναι λίγο «ανωριμο» ως λειτουργικό. Οπότε είμαι σε προβληματισμό αν θα το κρατησω ή αν θα το πουλησω.

Τι θα μου προτείνετε εσείς;

Εφ' όσον έχεις ήδη κινητό με android, φαντάζομαι θα έχεις σχηματίσει μια εικόνα. Αν νομίζεις ότι σε καλύπτει το κρατάς. Αν νομίζεις ότι είναι ελλιπές, δύσχρηστο κλπ δοκιμάζεις κάτι άλλο, προφανώς iphone. :p

Εμένα αυτό που με προβληματίζει στα android είναι οι πολλές συσκευές με διαφορετικό hardware και το γεγονός ότι παίρνεις μια συσκευή τώρα και δε ξέρεις αν σε 3 ή 6 μήνες που θα βγάλει update η google θα μπορείς να το περάσεις. Προφανώς θα μπορείς με ταρζανιές όπως στα windows mobilie αλλά δε νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο.

υ.γ. iphone χωρίς jailbreak δε ξέρω πόσο αξίζει

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.