NickL Σεπτέμβριος 11, 2010 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2010 Πραγματοποιήθηκε και η πρώτη κλήση facetime! Αργεί λίγο να αρπάξει στη σύνδεση αλλά η ποιότητα είναι πολύ καλή! Τα screenshots νομίζω το αδικούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Σεπτέμβριος 11, 2010 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2010 παίδες εγώ ήμουν στην παραλια πριν 2 μέρες και είδα 2 σάχλες americandreams 500 κιλά ο καθένας και κάνανε facetime 10 μετρα ο ένας από τον άλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Σεπτέμβριος 13, 2010 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 Μουτράκλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin_o_magos Σεπτέμβριος 13, 2010 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 Μιας που είμαι κάτοχος Iphone από το 3g και μετά και πλέον και κάτοχος του 4 θα έλεγα ότι το galaxy τις samsung που το έχω και αυτό επίσης είναι 2-3 κλικ πάνω . Ειδικά η οθόνη..!! οι 4 ίντσες είναι must have... Όσο για το iphone4 πολυυυυυ καλό όμως... μια από τα ίδια... δεν σχολιάζω καθόλου το facetime (OMG) και την Retina Display WOWWOWWOW . Αυτά τα βαρύγδουπα ονόματα μου θυμίζουν το Playstation2 και την Emotion Engine για όσους θυμούνται και ξέρουν. Και μιας που έθαψα καλά το iphone και την apple παρακάτω βλέπετε το νέο μου μωρό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Σεπτέμβριος 15, 2010 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Ανέστη fanboy έγινες κι εσύ; Για την οθόνη θα συμφωνήσω ότι ήθελε περισσότερες ίντσες. Πάρτε ένα μικρό δείγμα από το iphone να παίζει 720p από youtube με το tv out. http://dl.dropbox.com/u/6093987/iphone4-720p.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin_o_magos Σεπτέμβριος 16, 2010 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Εγώ είμαι fanboy του apple store!!! Και αφού δουλεύει μόνο σε iphone τι να κάνω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Σεπτέμβριος 16, 2010 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 app store εννοείς.app from application:smile044: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin_o_magos Σεπτέμβριος 16, 2010 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 app store εννοείς.app from application:smile044:Ναι αυτό !! Παρασύρθηκα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinos Σεπτέμβριος 24, 2010 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Εχμμ καλα τα σηματα μορς δωκημασε να γραψεις με τους κλασικους ελληνικους χαρακτηρες.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Σεπτέμβριος 25, 2010 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Babinos μη χρησιμοποιείς το tapatalk για να γράψεις ελληνικά. Τα βγάζει όπως να ναι. Κάτι πρέπει να αλλαχτεί μάλλον στο plugin.Edit: διορθώθηκε το πρόβλημα, φαίνονται κανονικά τα ελληνικά πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinos Σεπτέμβριος 27, 2010 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Είμαι κάτοχος ενός galaxy S. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω το android αλλά από αυτά που διαβάζω έχω μείνει με την εντύπωση ότι ακόμη είναι λίγο «ανωριμο» ως λειτουργικό. Οπότε είμαι σε προβληματισμό αν θα το κρατησω ή αν θα το πουλησω. Τι θα μου προτείνετε εσείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Σεπτέμβριος 27, 2010 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Just for the record Σήμερα ήρθε και η θήκη-δωρο με το πρόγραμμα της Apple.Σε 20 ημέρες από την στιγμή της υποβολής της αίτησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Σεπτέμβριος 27, 2010 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Είμαι κάτοχος ενός galaxy S. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω το android αλλά από αυτά που διαβάζω έχω μείνει με την εντύπωση ότι ακόμη είναι λίγο «ανωριμο» ως λειτουργικό. Οπότε είμαι σε προβληματισμό αν θα το κρατησω ή αν θα το πουλησω. Τι θα μου προτείνετε εσείς; Εφ' όσον έχεις ήδη κινητό με android, φαντάζομαι θα έχεις σχηματίσει μια εικόνα. Αν νομίζεις ότι σε καλύπτει το κρατάς. Αν νομίζεις ότι είναι ελλιπές, δύσχρηστο κλπ δοκιμάζεις κάτι άλλο, προφανώς iphone. Εμένα αυτό που με προβληματίζει στα android είναι οι πολλές συσκευές με διαφορετικό hardware και το γεγονός ότι παίρνεις μια συσκευή τώρα και δε ξέρεις αν σε 3 ή 6 μήνες που θα βγάλει update η google θα μπορείς να το περάσεις. Προφανώς θα μπορείς με ταρζανιές όπως στα windows mobilie αλλά δε νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο. υ.γ. iphone χωρίς jailbreak δε ξέρω πόσο αξίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 27, 2010 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Δεν αξίζει Btw nick 4.1 εδώ Τελικά έχω την παλιά bootrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Σεπτέμβριος 28, 2010 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 nexus one updated 2.2.1 ουρανοκατέβατο μου ήρθε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 25, 2010 #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Enable 720p video recording on iPhone 3GSΤο εχει δοκιμασει κανενας αυτο??btw η 4.1 σε σχεση με την 4.01 εχει κατι παραπανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Οκτώβριος 25, 2010 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Διορθώνει το πρόβλημα με το priximity sensor το οποίο προσωπικά εμένα μου είχε σπάσει τα νεύρα και επίσης έχουν προσθέσει το gamecenter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 25, 2010 #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 OΚ εκανα Update δεν αντισταθηκα! Δεν θυμαμε που sh1t ειχα βρει εκεινο το προσθετο που ελεγε τα Ram Usage MB διπλα απο την Βattery. (στο κεντρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Οκτώβριος 25, 2010 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Το sbsettings λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 26, 2010 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 εκεινο που λεει το avail ram..στην θεση του ρολογιου διπλα απο την μπαταρια..(στο κεντρο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.