GeorgeVasil Αύγουστος 9, 2010 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Apple Fixed A Security Flaw In Safari To Block Jailbreakme.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 10, 2010 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Σας βγαίνουν και εσάς αυτά τα Ipod Οut,Adsheet κτλ μετα απο Sync..τα οποία φεύγουν με Respring? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Αύγουστος 10, 2010 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Yup! Σε όλους βγαίνουν. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου που περιέγραφε τι υποψιάζονται ότι είναι είναι αυτές οι εφαρμογές οι οποίες δεν τρέχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Αύγουστος 10, 2010 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Yup! Σε όλους βγαίνουν. :finger009: Τι τα θέλετε αυτά τα πράματα του Σατανά δεν μπορώ να καταλάβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Αύγουστος 11, 2010 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 :finger009:Τι τα θέλετε αυτά τα πράματα του Σατανά δεν μπορώ να καταλάβω Α ρε δε θα ρθεις καμιά μέρα στον καφέ; Θα στο κάνω και δε θα πάρεις χαμπάρι.. :074: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 12, 2010 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Μερικά Χρήσιμα.. Xmarks Αpp for iPhone iSSH - SSH / VNC Console IM+ (Παίζει και Jabber ) Classic Games Fragger Pool Rebel Pinball HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggero Αύγουστος 20, 2010 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Καλησπέρα παιδιά ....Την 4αρα σε 3G ή 3GS την βάλατε ?Έχω το 3G και φοβάμαι πως θα σέρνεται !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 21, 2010 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 Σε 3G είναι λίγο ποιο αργό. Σε 3GS δεν έχει πρόβλημα.Αλλά μπορεί να έχεις μετά γιατί δεν μπορείς άμεσα να περάσεις την 4,0 από το online σύστημα με το itunes γιατί σου κατεβάζει την 4,0,2 η οποία δεν μπορεί να γίνει jailbreak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Σεπτέμβριος 1, 2010 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 :japan002::japan002::japan002: [ATTACH]9163[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Σεπτέμβριος 1, 2010 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Καλοδούλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Σεπτέμβριος 2, 2010 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 οχ οχ Νικόλαε...Τι έχει να γενεί στον γκαϊφέ...χαμός!eleven πάρε κι εσύ το δικό σου κι έλα να παίξουμε!:musik009: Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Σεπτέμβριος 2, 2010 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Μεγια!:huepfend009:Για δώσε ινφο.εξωτερικό?με συμβόλαιο απο εδώ?η σκέτη συσκευή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis Σεπτέμβριος 2, 2010 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 οχ οχ Νικόλαε...Τι έχει να γενεί στον γκαϊφέ...χαμός!:musik009:χαχα......nickl θα φέρω να τα στήσουμε.....ο όμηρος είναι με το μέρος μου!!:huepfend011:αντε καλοριζικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Σεπτέμβριος 2, 2010 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Άσε ρε τι να μας πει και το desire. Retina display λέμε... @harogeo με ανανέωση συμβολαίου το πήρα από wind. 160€ επιδότηση είχα, αφαίρεσέ τα από τα 670 και βγαίνει η λυπητερή. Στο δια ταύτα τώρα. Η οθόνη είναι οθονάρα, πεντακάθαρη χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ίχνος pixel. Για το σήμα με το death grip δε θα έλεγα ότι παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο. Ίσως πέφτει μια γραμμή αλλά και πάλι μέσα στο σπίτι έχω καλύτερο σήμα από το 3GS. Το καλό είναι ότι πέρασα το backup του 3GS και περάστηκε κανονικά. Και εννοείται jailbreak on first boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 2, 2010 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 @harogeo με ανανέωση συμβολαίου το πήρα από wind. 160€ επιδότηση είχα, αφαίρεσέ τα από τα 670 και βγαίνει η λυπητερή. Ασε ρε τα κλάματα και τους λυγμούς.........Τόσα γιούρος που πήρες απο το βρακί σου που πούλησες ,σου φτάνουν για να πάρεις και Ιpad... Για να μην μιλήσω για τα φράγκα που κονόμησες απο την εφαρμογή που έγραψες για το Αι-φωνι........:musik002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Σεπτέμβριος 2, 2010 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Ασε ρε τα κλάματα και τους λυγμούς.........Τόσα γιούρος που πήρες απο το βρακί σου που πούλησες ,σου φτάνουν για να πάρεις και Ιpad...Για να μην μιλήσω για τα φράγκα που κονόμησες απο την εφαρμογή που έγραψες για το Αι-φωνι........:musik002: Αχαχαχαχα απ' το βρακί έβγαλα πιο πολλά! Και τι βρακί ε; Intimissimi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Σεπτέμβριος 2, 2010 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Για πες που το πουλησες το βρακι?Αν είναι να δώσω και γω κανενα βρε παιδί μου!Εν ανάγκη πουλάω και κάποια του Βαλάντη που τα έχω κρατημένα...Τώρα που είπα Βαλάντη.Δεν ξέρω αν είδε κανείς χτες το πρωτο livestream από keynote της Apple αλλά τα καινούρια ipods είναι ολα τα λεφτά!Βαλάντη ελπίζω να περίμενες γιατί το καινούριο μαμαεί(240 περίπου θα έρθει)-t_IobxOsVc Εχω ψηθεί ήδη για το nano πάντωςQlkPaHc_5kM Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Σεπτέμβριος 9, 2010 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 NickL τι version φορούσε το δικό σου?Εβδομάδα παραγωγής?Και κάτι ακόμη,εσύ μπορείς να ζητήσεις bumper?Εμένα είχε(λέω είχε γιατί τωρα έχει 4.1) 4.02 και 34η βδομάδα παραγωγής.Πρόβλημα με το σήμα κανένα και εντάξει η οθόνη απλά είναι αλλού...Επίσης με εντυπωσίασε το ηχείο του.Πολύ καθαρός ήχος τόσο στην αναπαραγωγή μουσικής όσο και σε κλήση με speaker.Περιμένω να με καλέσεις για βιντεο-κλήση facetime....ξέρεις εσυ:musik002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Σεπτέμβριος 9, 2010 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Μωρέ εγώ ξέρω αλλά πρέπει να σε πετύχω στο wifi. Τις δυο τελευταίες μέρες επιχείρησα να σε πάρω κάτι μεταμεσονύχτιες ώρες αλλά τζίφος. Βλέπεις εμείς που έχουμε κάνει jb μπορούμε να έχουμε facetime και πάνω από 3G. Οπότε πάρε εσύ όποτε θες. Στα της έκδοσης τώρα, είχα 4.0.1, 32 εβδομάδα παραγωγής, jailbreak έκανα αμέσως όπως επίσης παρήγγειλα και θήκη. Δήλωσα απλά ότι είναι από κοσμοτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Σεπτέμβριος 11, 2010 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2010 Χτες το απογευματάκι προσπαθήσαμε με τον Βασίλη να σε κάνου κλήση με facetime αλλά δεν..Και κάποιες φωτογραφίες από το epic citadel. Και μια με hdr on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.