NickL Αύγουστος 1, 2010 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2010 Βγήκε jailbreak για όλες τις εκδόσεις και όλα τα iDevices που κυκλοφορούν, μαζί και το iphone 4. Είναι όσο πιο απλό μπορεί κανείς να φανταστεί. Ακόμα και ο harogeo θα μπει στον πειρασμό. Απλά πηγαίνετε εδώ ή εδώ από τον safari του iphone, σύρετε το slider και voila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Αύγουστος 3, 2010 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Βγήκε jailbreak για όλες τις εκδόσεις και όλα τα iDevices που κυκλοφορούν, μαζί και το iphone 4.Είναι όσο πιο απλό μπορεί κανείς να φανταστεί. Ακόμα και ο harogeo θα μπει στον πειρασμό. Απλά πηγαίνετε εδώ ή εδώ από τον safari του iphone, σύρετε το slider και voila! Τώρα που είναι και επισήμως legal...θα το σκεφτώ!:094: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Αύγουστος 3, 2010 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Παντα legal ηταν στο Ελλαντα και στο EU....ο ντορος για τις ΗΠΑ γινοταν...οτι ισχυει εκει δεν ισχυει στο ΕU...Εγω παντως το εκανα jailbreak αμεσως thanks to nickl Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 3, 2010 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 έχω κάνει jailbreak την έκδοση 3,1,3 . μπορώ να περάσω την 4,0,1 και να ξανακάνω jailbreak ?η θέλει κάποιο κόλπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Αύγουστος 3, 2010 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Παντα legal ηταν στο Ελλαντα και στο EU....ο ντορος για τις ΗΠΑ γινοταν...οτι ισχυει εκει δεν ισχυει στο ΕU...Εγω παντως το εκανα jailbreak αμεσως thanks to nicklΕγώ επειδή είμαι Αμερικανόφιλος,αμερικανο-αναθρεμένος και Αμερικανο-λάτρηςμιλάω μόνο με δολάρια, hotdogs και ρεπουμπλικανούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 3, 2010 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 μαμαει η 4,0,1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny Αύγουστος 3, 2010 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Το Jailbreak τί ακριβώς κάνει και τί δυνατότητες σου παρέχει; Θα ήθελα μία λεπτομερή ανάλυση μιας και την "βασική" ιδέα την έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Αύγουστος 4, 2010 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Το Jailbreak τί ακριβώς κάνει και τί δυνατότητες σου παρέχει; Θα ήθελα μία λεπτομερή ανάλυση μιας και την "βασική" ιδέα την έχω. Αφήνω έξω το γεγονός των σπασμένων εφαρμογών. Αποκτάς πάντως πλήρη πρόσβαση στο file system και στο όλο σύστημα γενικότερα. Π.χ. μπορείς να βάλεις αναφορά παράδοσης στα sms (κάποιοι θα γελάνε τώρα), να έχεις wifi και usb tethering ακόμα κι αν δε στο επιτρέπει ο πάροχος, στην προηγούμενη έκδοση 3.1.x μπορούσες να έχεις ήδη multitasking και φακέλους αλλά ακόμα και στην 4 μπορείς να έχεις multitasking στις εφαρμογές που δεν το υποστηρίζουν από μόνες τους, customization με themes, υποστήριξη bluetooth και γενικά εργαλεία που μπορούν να κάνουν τη χρήση του iphone πιο εύκολη αλλά και μικροεφαρμογές που έχουν φάει άκυρο από το app store. Σήμερα ας πούμε βγήκε το infinifolders που σου επιτρέπει να βάζεις άπειρες εφαρμογές σε κάθε φάκελο ενώ η apple επιτρέπει μέχρι 12. edit: Ξέχασα το σημαντικότερο για κάποιους, το unlock το οποίο επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιεί και άλλους παρόχους πέρα από τον κλειδωμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Αύγουστος 4, 2010 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Με jailbreak μπορείς να στείλεις τραγούδια με luetooth σε άλλο κινητό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Αύγουστος 4, 2010 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Για τις εκδόσεις 3.1.x υπάρχει το ibluenova που στέλνει ότι αρχείο θες από το iphone. Αλλά δε παίζει στο ios 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 4, 2010 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Την έβαλα την 4. Αισθητή διαφορά στην ταχύτητα και το multitasking αρκετα χρήσιμο. Πολύ εύκολο και το jailbreak Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 4, 2010 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 On my way και εγω..αν προλαβω θα ασχοληθω σημερα.:musik009: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Αύγουστος 4, 2010 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 .........Αισθητή διαφορά στην ταχύτητα και το multitasking αρκετα χρήσιμο.........Αισθητη προς το καλο η προς το κακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 5, 2010 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Προς το καλό. Πάνω από 100 εφαρμογές εγκατεστημένες όπως και πριν και το κινητό πετάει. Nicol πως λέγεται η εφαρμογή που σου δείχνει μόνο αυτά που πραγματικά τρέχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Αύγουστος 5, 2010 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Remove recents Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 8, 2010 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 Τα βρηκα και τα βαζω κα εδω να υπαρχουν..(μαμο τα σφαγμενα win..:musik002:).iPhone Backup UtilityiPhone ExploreriPhoneBrowser-------------------------------------iBEC and iBSS GrabberibrickrThe Firmware UmbrellaAutoSHSH-3.1.3_3.2--RC2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 9, 2010 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Μολις μπηκε η 4.0.1 μετα απο Restore. Ακομα σεταρω..:brutal003: Σας εβγαλε και εσας Warning οτι τελιωνει ο ελευθερος χωρος του System Partition? (86.5% απο 750Μ) WTF? [ATTACH]8981[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Αύγουστος 9, 2010 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 καποιο link ειναι double.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 9, 2010 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 vYVG-cKHPIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Αύγουστος 9, 2010 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Τα βρηκα και τα βαζω κα εδω να υπαρχουν..(μαμο τα σφαγμενα win..:musik002:).iPhone Backup UtilityiPhone ExploreriPhoneBrowser-------------------------------------iBEC and iBSS GrabberibrickrThe Firmware UmbrellaAutoSHSH-3.1.3_3.2--RC2Εγώ τα μόνα που χρησιμοποιώ είναι το ifunbox (file manager μέσω usb) και το winscp (file manager μέσω sftp).Το δοκίμασα το frash εχθές. Είναι πολύ buggy ακόμα, δεν είναι επίσημο release του comex που το ανέπτυσε εξαρχής. Flash video δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα, διαφημίσεις και τίποτα intros από site τα παίζει.edit: Μόλις διάβασα ότι το frash δεν υποστηρίζει flash video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.