napstor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 Θέλω να τυπώνω πάνω στα dvd μου με την ποιότητα των αυθεντικών ταινιών. θέλω τον καλύτερο χωρίς να με ενδιαφέρει καθόλου η τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Μάρτιος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Εδω και κατι χρονια, η σειρα pixma της canon το κανει σιγουρα αυτο που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάρτιος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Ο Epson R300 που χρησιμοποιώ γι αυτή τη δουλειά είναι καταπληκτικός. Τώρα δεν ξέρω το καινούριο μοντέλο ποιο είναι??? Φυσικά θέλει printable δισκάκια τα οποία σε τιμή δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τα απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Με την ποιότητα των αυθεντικών; Ανάγλυφα δεν θα σου γίνουν, αλλά θα έχεις πολύ καλή ποιότητα. Σαν φωτογραφία Κι από μένα Canon Pixma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από NAPSTOR Θέλω να τυπώνω πάνω στα dvd μου με την ποιότητα των αυθεντικών ταινιών. θέλω τον καλύτερο χωρίς να με ενδιαφέρει καθόλου η τιμή. μπορεις καλλιστα να αγοραζεις τα αυθεντικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάρτιος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Εγώ με τον epson stylus r200 είμαι και εκτυπώνεται μια χαρά.Νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να βγούν ανάγλυφα, αλλά μονάχα με συγκεκριμένα χαρτιά, όχι με απευθείας εκτύπωση στο δισκάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 14, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 12:00] μπορεις καλλιστα να αγοραζεις τα αυθεντικα.. Aρκετά καλή λύση... Canon και απο μένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.