michailovits Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 Έβαλα το Windows Live Messengerγράφτηκα όπως έπρεπε, αλλά........δεν ξέρω πως δουλέυει.Μπορεί κάποιος να μου πει πως βλέπω τους on-line χρήστες και πως μπορώ να τους κάνω add, και οτι άλλο πρέπει να ξέρωευχαριστώ
apostolis22 Φεβρουάριος 25, 2007 #2 Φεβρουάριος 25, 2007 Contacts /add a contact και βάζεις το email του φίλου σου.Για να του μιλήσεις όταν είναι αυτός online, με αριστερο διπλό κλικ ανοιγεις το παραθυρο της συζήτησης .Αν σε κάνει αυτός add θα σου εμφανιστεί εσένα ένα παραθυράκι που θα λέει αν τον δέχεσαι για φίλο.Πρέπει να τον δεχτείς για να μπει στην λίστα τον φίλων σου. Έχει επιπλέον λειτοργία κάμερας(αν έχεις εσύ ή ο φίλος σου) και μικροφώνου. Θα δεις τα κουμπιά σύνδεσης στο παράθυρο που μιλάς με τον φίλο σου. Αυτά είναι αρκετά για να μιλήσεις σε κάποιον και να τον έχεις στην λίστα σου.Μετά μπορείς να ψάξεις της ρυθμίσεις που είναι περισσότερο για να ομορφίνεις το msn. Όπου θες και άλλη βοήθεια εδώ ήμαστε!
GeorgeVasil Φεβρουάριος 25, 2007 #3 Φεβρουάριος 25, 2007 O Λόγος που δημιούργησες 2ο thread με το ιδιο θεμα?
michailovits Φεβρουάριος 25, 2007 Author #4 Φεβρουάριος 25, 2007 ευχαριστώ πολύ apostolis22.Και κάτι ακόμα πως θα πάρω τηλέφωνο μέσω αυτού του προγράμματος?
disssconected Φεβρουάριος 25, 2007 #5 Φεβρουάριος 25, 2007 όταν ανοίγεις το παραθυράκι της επαφής για να μιλησεις (διπλό κλικ στο e-mail της επαφής απο το μενου) θα δεις πανω πανω ενα τηλεφωνάκι που λέει "κλήση". Το πατάς, αποδέχεται και ο αλλος την προσκληση σου και μιλάτε. Εννοείτε οτι πρέπει να έχετε και οι δυο μικρόφωνο...
michailovits Φεβρουάριος 25, 2007 Author #6 Φεβρουάριος 25, 2007 χίλια ευχαριστώ για ακόμη μια φορά σε όλους
pastelidis Φεβρουάριος 6, 2008 #7 Φεβρουάριος 6, 2008 Ρε παιδια μηπως ξερει κανενας πως να υποκλεπτεις συζητησεις απο αλλες επαφες σου.....σας παρα καλω αμα ξερει καποιος απαντηστε συντομα.....
jpavly Φεβρουάριος 6, 2008 #8 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από pastelidis [Σήμερα, στις 23:36] Ρε παιδια μηπως ξερει κανενας πως να υποκλεπτεις συζητησεις απο αλλες επαφες σου.....σας παρα καλω αμα ξερει καποιος απαντηστε συντομα..... Μα να πώ ότι δεν το'πα; το 'πα http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=672449#post672449 Τα λέμε από βδομάδα
Frostbyte Φεβρουάριος 6, 2008 #9 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos [14-01-2008 19:42] Ημέρα 3ηΤελικά είναι Distro και όχι bistro μου είπε ο Μιχάλης και Slackware όχι tupperware. Δεν πρόκειται όμως να του ξαναμιλήσω, γιατί όταν τον ρώτησα αν θα με βοηθήσει να κλέψω τον κωδικό του MSN της Μαιρούλας με μούτζωσε και είπε ότι είμαι *******. Μάλλον γουστάρει και αυτός την Μαιρούλα.Βρήκα τα slackware και ξεκίνησα να τα κατεβάζω. Όσο κατέβαιναν έψαξα και βρήκα ένα οδηγό για το πώς να κλέψεις κωδικούς MSN. Ακολούθησα τις οδηγίες και έστειλα mail στον u-suck@gmail.com με τον δικό μου κωδικό και username από το MSN και αυτός θα μου στείλει μέσα σε 3 ώρες τον κωδικό την Μαιρούλας.Είμαι πολύ χαρούμενος, ήδη νοιώθω λίγο hacker.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.