afracten Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 αγορασα το nano ipod... τα headphones που ειχε στο κουτι, ειναι *****, διοτι δεν εφαρμοζουν καλα στο αφτι μου, και ετσι σκεφτηκα να αγορασω, in-ear headphones, και επειδη εγω, ο μαμακας, βιαζομαι στις αγορες μου, δεν προσεξα οτι τα, Creative EP-635, ειναι κολιε, και οχι headphones, και ετσι πηγαν τα λεφτα του κ**ου! :rant: :rant: :rant: so.... τι προτινετε για in-ear headphoneS? βρηκα αυτα... http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=MDR-EX71SL&site=odw_en_GB&pageType=Overview&category=HED+Walkman+-+Portable+Audio+Headphones ή http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=11397 help pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Δεν είπες πόσα λεφτά διαθέτεις.Δες και εδώ:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35789Sennheiser CX300 από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Φεβρουάριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 εχουν συζητηθει πολλες φορες εδω θεματα περι earphones-earbudsτα sony ex71-ex81 ειναι κατι παραπανω απο απιστευτα (και κυριως τα μπασα τους)για τα sennheiser αν και ενδιαφερομουν και εγω ειχα ακουσει απο εδω κακα λογια...για τι σειρα ΜΧ ομως...για την σειρα CX δεν εκφερω αποψη,δε τα ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 τιμές και ελληνικά λινκς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Μάρτιος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 ΜΑΚΡΙΑ απο τα Sony παντως!μπουκωμενα μπασα χωρις ακριβεια και ελεγχο,που παραμορφωνουντσιριχτες ψηλες που κουραζουνκακη εφαρμογηκαι γω για τα Sennheiser θα ελεγα αλλα οχι στηντιμη του e-shop(60)Αν μπορεις να τα βρεις πιο φθηνα απο amazon θα ναι καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Πριν λίγες μέρες πήρα τα The Plug της Koss. Πολύ καλό ακουστικό, δυνατό και καθαρό μπάσο, τέλεια εφαρμογή στο αυτί και ξεκούραστο, λόγω του αφρώδους υλικού που μπαίνει στο αυτί. Τα έχει και το e-shop σε καλή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Μάρτιος 30, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 για κανονικα earphones τι προτείνετε??? αυτα? http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=11156 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 30, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Εμπειρία από Sennheiser CX300Υπόψη είναι τα πρώτα in ear canals που δοκιμάζωΗ πρώτη γνώμη δεν ήταν και τόσο καλή δύσκολα στην τοποθέτηση και τα μπάσα φτωχάΌλη λέγανε τρομερά βαθιά μπάσα και εγώ δεν άκουγα τίποτα.Έτσι σκεφτικά burn-in μπας και στρώσουνεΠραγματικά μετά από 10 όρισες τα μπάσα είχανε βελτιωθεί αλλά όχι όσο θα έπρεπεΈτσι άρχισα να παίζω με τους κώνουςΣτην αρχή μικρούς.’κουγα πόλους εξωτερικούς ήχους και όχι μουσικήΜετά μεσαία κάτι καλύτεροΜεγάλα δεν ταιριάζανε στο αυτή μου.Επόμενος κατέληξα στα μεσαία και έψαχνα να βρω το πρόβλημα.Μετά από Κανά δεκάλεπτο να ψάχνω σωστή τοποθέτηση την βρήκαΚαι τότε κατάλαβα γιατί είναι τόσο καλά ακουστικάΕξωτερικό ήχο 0 ακόμα και χωρίς μουσικήΑλλά με μουσική χάρηκα κάθε λίρα που έδωσα..Τρομερά βαθιά μπάσα να χτυπάνε στο τύμπανο σου. Ποτέ δεν είχα ξανά ακούσει τέτοιο μπάσο από τόσο μικρά ακουστικά. Κρυστάλλινα πρίμα χωρίς να τσιρίζουνε και να μπλέκονταιΌσα είχα δοκιμάσει τύπου ψείρες σπάγανε τα μπάσα και μπλέκονταν τα πριμαΌσα ήταν τύπου back-head ήταν μεγάλα αλλά πολύ καλός ήχοςΥπέρ+κρυστάλλινα πρίμα+πολύ καθαρά μπάσα+αλλαγή κώνου ανάλογα το αυτί+ικανά να σου καταστρέψουνε τα αυτιά με 112dbΚατά-δύσκολα στην τοποθέτηση στο αυτή , και να μην πέφτουνε-κοντό καλώδιοPs ακόμα δεν έχω βρει πώς να τα βάζω στο αυτί μου χωρίς να πέφτουνε όταν περπαταω οποίος ξέρει help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Μάρτιος 30, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Εμπειρία από Sennheiser CX300Υπόψη είναι τα πρώτα in ear canals που δοκιμάζωΗ πρώτη γνώμη δεν ήταν και τόσο καλή δύσκολα στην τοποθέτηση και τα μπάσα φτωχάΌλη λέγανε τρομερά βαθιά μπάσα και εγώ δεν άκουγα τίποτα.Έτσι σκεφτικά burn-in μπας και στρώσουνεΠραγματικά μετά από 10 όρισες τα μπάσα είχανε βελτιωθεί αλλά όχι όσο θα έπρεπεΈτσι άρχισα να παίζω με τους κώνουςΣτην αρχή μικρούς.’κουγα πόλους εξωτερικούς ήχους και όχι μουσικήΜετά μεσαία κάτι καλύτεροΜεγάλα δεν ταιριάζανε στο αυτή μου.Επόμενος κατέληξα στα μεσαία και έψαχνα να βρω το πρόβλημα.Μετά από Κανά δεκάλεπτο να ψάχνω σωστή τοποθέτηση την βρήκαΚαι τότε κατάλαβα γιατί είναι τόσο καλά ακουστικάΕξωτερικό ήχο 0 ακόμα και χωρίς μουσικήΑλλά με μουσική χάρηκα κάθε λίρα που έδωσα..Τρομερά βαθιά μπάσα να χτυπάνε στο τύμπανο σου. Ποτέ δεν είχα ξανά ακούσει τέτοιο μπάσο από τόσο μικρά ακουστικά. Κρυστάλλινα πρίμα χωρίς να τσιρίζουνε και να μπλέκονταιΌσα είχα δοκιμάσει τύπου ψείρες σπάγανε τα μπάσα και μπλέκονταν τα πριμαΌσα ήταν τύπου back-head ήταν μεγάλα αλλά πολύ καλός ήχοςΥπέρ+κρυστάλλινα πρίμα+πολύ καθαρά μπάσα+αλλαγή κώνου ανάλογα το αυτί+ικανά να σου καταστρέψουνε τα αυτιά με 112dbΚατά-δύσκολα στην τοποθέτηση στο αυτή , και να μην πέφτουνε-κοντό καλώδιοPs ακόμα δεν έχω βρει πώς να τα βάζω στο αυτί μου χωρίς να πέφτουνε όταν περπαταω οποίος ξέρει help me ναι αλλα για κανονικα earphones εχεις τιποτα να μου προτεινεις? Ο_ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.