GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 Εγκαινιάζοντας το καινούργιο Section του Forum..ανοίγω ένα Thead προκείμενου να συζητάμε για τα αγαπημένα μας και όχι μόνο Applications. iphone-ακηδες ενωθείτε! :rauch005: Εδώ είμαστε μέχρι στιγμής! [ATTACH]8513[/ATTACH] [ATTACH]8514[/ATTACH] PS1:Προσεκτε λιγο με τις εικονες μην ξεχειλωσουμε τον Δια ολο.... PS2:Το που βρήκατε τα Apps δεν μας ενδιαφερει. GV Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιούνιος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 [ATTACH]8515[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Ιούνιος 20, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 Εγώ δε θα ποστάρω screenshots γιατί έχω γύρω στις 230 εφαρμογές οπότε δεν έχει νόημα.Παρ' όλα αυτά θα γράψω τις αγαπημένες μου από appstore κι από cydia.Appstore:Airmouse: Κάνει το iphone ποντίκιThessbook: Το αγαπημένο μου πρόγραμμα. Φαρμακεία, νοσοκομεία, βενζινάδικα με τιμές και κυρίως δωρεάν.Pingchat! 2: Εφαρμογή τύπου sms. Στέλνει μηνύματα, photoz, videoz, voice notes κλπ πάνω από ίντερνετ μόνο προς iphone. Το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά.ezShare: Μπορείς να κάνεις mount φακέλους και δίσκους με διάφορα πρωτόκολλα (samba, ftp κλπ). Επίσης είναι rdp και vnc client.Knocking Video: Από τα αγαπημένα μου. Κάνει streaming την κάμερα σου σε άλλο iphone. One way επικοινωνία χωρίς ήχο αλλά έχει πλάκα.Spcetime και WolframAlpha: Scientific calculators. Το δεύτερο προϋποθέτει ίντερνετ.Για gps χρησιμοποιώ το navigon κυρίως. Από παιχνίδια μ'αρέσουν το crazy basketball, angry birds εννοείται, mini squadron, crayon, fieldrunners, plants vs zombies (the best), bridge odyssey καλούτσικο, 3d mini golf, ragdoll 2 και τις τελευταίες μέρες παίζω το pro.Επίσης για μουσική last.fm και WunderRadio για ραδιόφωνο.Cydia:Τώρα από cydia υπάρχουν κάποιες must εφαρμογές που λίγο πολύ τις ξέρουμε όλοι.SBSettings με διακόπτες για τα περισσότερα πράγματα.iFile: full file explorerWinterboard για themesCategories μαζί με το CategoriesSB για δημιουργία φακέλων.Backgrounder για εφαρμογές στο backgroundLockInfo για customization της lockscreenInsomnia για να κρατάει το wifi ανοιχτό όταν κλείνει η οθόνηAttachment saver και download manager για safari: Ότι λένε τα ονόματά τουςMyWi για wifi tethering Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Ιούλιος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2010 Πολύ καλό είναι και το Racing Live της Storm8 από το appstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Οκτώβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Κυκλοφόρησε μια free εφαρμογή στο appstore, tango video calls η οποία κάνει ότι ακριβώς και το facetime αλλά επιπλέον υποστηρίζει και κλήσεις πάνω από 3g αλλά και android. Πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου και βρίσκε από μόνο του ποιοι από τον κατάλογο σου έχουν tango λογαριασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 11, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 http://itunes.apple.com/us/app/i-dude/id368416112?mt=8http://itunes.apple.com/us/app/tikbox/id388485334?mt=8Αυτα ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Δεκέμβριος 28, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Καποιος να μου στελει cydia repos ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 28, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 http://jaxov.com/2011/02/top-10-cydia-sources-of-2011/Use the force. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.