Eskim42 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Γεια χαρα παιδες...εκανα format σημερα αλλα βλεπω οτι το pc μου τρωει τρελα κολληματα....εχω προβλημα αρχικα με τον ηχο και μετα μου βγαζει καθε λιγο και λιγακη rundll error και μου λεει οτι η καθορισμενη μοναδα δεν βρεθηκε κλπ....ξερεται τι παιζει?μηπως τα windows ειναι μαπα?Ρε παιδια και κατι ακομα τελειως τρελο....παω στα properties του σκληρου και μου λεει used space 60gbΜετα μπαινω μεσα με διπλο κλικ βλεπω το μεγεθος του καθε φακελου και ειναι ουτε 5gb συνολικα.....Τα αλλα 55 που ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Μηπος δεν εκανες σωστα το φορματ με αποτελεσμα να εχεις δυο windows ταυτοχρονα ??? Δλδ να μεινανε τα προηγουμενα windows μεσα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskim42 Φεβρουάριος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Βασικα ασ το δοκιμασω και αυτο...μπορεις μηπως να μου πεις στο περιπου τι να κανω ομως γτ παιζει να εκανα βλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.