Jump to content

Η EVGA I680 ΚΑΙΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ

subzero

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η δικη μου μητρικη μολις μου εκαψε 2 γιγα ocz 8000 vx titanium υπαρχουν αλλοι χρηστες με το ιδιο προβλημα;απο οτι φαινεται υπαρχει παροδικη αυξηση της τασης a pusse αν καποιος ξερει θα μπορουσαμε να φτιαξουμε ενα μοντ για φιλτραρισμα και σταθεροποιηση τησ τασης;:help:

δεν καταλαβα;Πως τις εκαψε δηλαδη;Ανεβασες το Vdimm μηπως;Μπορεις να το περιγραψεις καπως το πως τις εκαψε;:confused: :...: :cry:

εργοστασιακες τασεις το θεμα ειναι οτι οποτε του κ@@@@ει ανεβαζει μονο του την ταση στιγμιαια και στο τελος τις καει,εχει ασταθεια στην τροφοδοσια των μνημων.αν δεις στο φορουμ της μητρικης γινεται της αννας το καγκελο με αυτο το θεμα.

Αρχική απάντηση από subzero [Σήμερα, στις 13:16]

εργοστασιακες τασεις το θεμα ειναι οτι οποτε του κ@@@@ει ανεβαζει μονο του την ταση στιγμιαια και στο τελος τις καει,εχει ασταθεια στην τροφοδοσια των μνημων.αν δεις στο φορουμ της μητρικης γινεται της αννας το καγκελο με αυτο το θεμα.

το αναφερες στο μαγαζι απο οπου αγορασες την evga;Δεν, μπορω να καταλαβω, δεν το εντοπισαν,πριν την δωσουν στη κυκλοφορια ωστε να το διορθωσουν απο το εργοστασιο;;

2 μηνες τωρα μια χαρα ειμαι με τη δικη μου με 2.3V στις μνημες...

Στις μαυρες ή στις μπλε θεσεις τις ειχες πανω στο board?

Ποσο καιρο τις ειχες πανω στη E-Vga?

Παντως και η OCZ εχει πολλα rma's τελευταια καθως πολλες της μνημες

ηταν dead on arrival....

Δοκιμασε τες στις μαυρες...Λενε οτι τα μπλε slots εχουν προβλημα...

Update στο bios της μητρικης εχεις κανει....Σου προτεινω να περασεις

το Ρ24 και οχι το τελευταιο Ρ25....;) (λυνω πολλα προβληματα και με συμβατοτητες μνημων)

oκ με το που θα ερθει το ρμα απο ocz θα τισ βαλω στα μπλε,το θεμα ειναι αν μπορουμε να κανουμε μοντ για να φιλτραρει τις

τασεις

πολυ χοντρο μου ακουγεται αυτο που λες....αν ισχυε σιγουρ αθα τις ειχαν αποδυρει απο την αγορα....και επειδη προφανως δε μπορει να ειναι συμπτωση οτι σου εκαψε 2 ζευγαρια, μαλλον σου ετυχε ελλατωματικο κομματι, δες το καινουριο και πες μας.

Είχε αναφερθεί σε κάποιους στο xs ότι έκαιγε η evga τις μνήμες. Ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε κάτι επίσημα

Αν υπάρχει κάποιο link που να έχει μετρήσεις της τάσης που παίρνουν οι μνήμες το καταλαβαίνω.

Διαφορετικά και προς το παρόν η γνώμη μου είναι ότι κυκλοφορούν πάρα πολλές ελαττωματικές μνήμες που όπου και να τις βάλεις θα βγάλουν σφάλματα από την πρώτη στιγμή.

Ποιος όμως κάθισε την πρώτη μέρα που βάζει τις μνήμες του να τρέξει ένα memtest?

Εμένα πάντως η δική μου 680ι δεν έχει κάψει τις δικές μου μνήμες και τις έχω στα 1066 με 2.25v σταθερά, τρεις μήνες.

Επομένως δεν πρέπει να φταίει το 680i chipset.

Μαριε δεν ειναι θεμα chipset αλλα της γενικής υλοποιησης της μητρικης . [ποιοτητα mofset κλπ ] , Kαι το dfi rdx παλαιοτερα για το 939 έδινε στο boot στιγμιαια πολύ ρευμα στο cpu και ειχε κάψει μερικά , δεν παει να πει ομως οτι ολα τα mobo με το ati radeon xpress 200 καναν το ιδιο .

Το έχω ακούσει και εγώ το θέμα με τις μνήμες στο παρελθόν......Και για αυτό είμαι Παναγία με το O/C τους. Μόνο το Vcore πειράζω....Τι να σου πω φίλε μου....υπομονή!

http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=26392

Πελώριο threadάκι, και παίζει ακόμα ένα στο XSforums (το οποίο atm είναι down) παρόμοιο περιεχόμενο ("OMG Evga killed my RAMs!11!!")

Είναι αυτό που λένε, καλά βρε παιδί μου, δίνεις 250, χάθηκε ο κόσμος να μπεις μια βόλτα από 2-3 sites να δεις τι προβλήματα έχει το προϊόν πριν τα σκάσεις; :(

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 17:27]

http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=26392

Πελώριο threadάκι, και παίζει ακόμα ένα στο XSforums (το οποίο atm είναι down) παρόμοιο περιεχόμενο ("OMG Evga killed my RAMs!11!!")

Είναι αυτό που λένε, καλά βρε παιδί μου, δίνεις 250, χάθηκε ο κόσμος να μπεις μια βόλτα από 2-3 sites να δεις τι προβλήματα έχει το προϊόν πριν τα σκάσεις; :(

Ειναι η μαμακιες που κάνεις όταν βιάζεσαι ........:tomato:

Γεια σου φιλε και λυπαμαι για την ζημια που επαθες!θεωρουμαι απ τους τυχερους δηλαδη που δεν επαθα ζημια στισ μνημες?Το λεω γιατι εμενα η πρωτη evga επαθε ζημια στο τσιπακι του bios και την αντικατεστησα αμεσως!Το μονο που αλλαξε ειναι οτι ενω με την πρωτη μητρικη ο τετραπυρινος κλοκαρε 3.5 σταθερος τωρα με τιποτα δεν περναει τα 3.2

Αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια απο τις συγκεκριμενες μητρικες!!!:...: :...: :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.