mech5107 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Εχει δοκιμάσει κανείς το block της Zalman ZM-GWB3Βασικά αυτό που με νοιάζει είναι αν θα έχω κάποιο πρόβλημα διάβρωσης γιατί είναι από αλουμίνιο ενώ όλο το άλλο σύστημα από χαλκό.Βέβαια λέει πως είναι ανοδιομένο αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.Από την άλλη και η όψη του και η τιμή του είναι άκρως ελκυστική ...Τι λέτε να το τσιμπήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Φεβρουάριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Μαλλον καλυτερα να πας για καποιο χαλκινο, η ανοδιωση δεν αποκλειει την πιθανοτητα διαβρωσης και υπαρχουν καποια φτηνα με καμια 30αρια αν δεν σε νοιαζει πολυ η αποδοση. Επισης θα πρεπει να βρεις και ρακορ, ακομα και 3/8 σωληνες θα κολυμπανε σε αυτα που εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Μάρτιος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Νομίζω πως το ZM-GWB3 θα κάνει και για 8800.....Για δείτε http://www.presence-pc.com/actualite/galaxy-8800-zalman-20176/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Εγώ δεν θα συνιτσούσα με την καμία να συνδιάσεις χαλκό με αλουμίνιο..Ακόμα και παραφλού να βάλεις θα έχεις σοβαρό πρόβλημα...Πάρε εκεί κάποιο γτηνό με κανένα 30άρι ε και πιο σίγουρος θα είσαι και καλύτερες επιδόσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.