Jump to content

Κινητό έως 300

saradis1

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, τι κάνετε παιδιά? Ελπίζω όλοι καλά. :OT:

Χωρίς άλλη καθηστέρηση,ζητώ την εμπειρία σας για να μου προτείνετε κινητό μέχρι 250-άντε 300 ευρώ.

Αυτά που ζητάω σε ένα κινηρό ειναι φυσικά έχρωμο, bluetooth, irda (και να μην έχει δεν χάλασε ο κόσμος), λειτουργικό ωστε να μπορώ να παρέμβω στα αρχεία του (είχα το nokia 6260 που είχε symbian), camera που να βγάζει καλές φωτος αλλα δεν όχι και άριστες (η ποιότητα στις φωτος δεν ειναι μεγάλη προτεριότητα), να έχει και το στυλάκι του (ξέρω, ξέρω, αυτό ειναι υποκειμενικό. ωστόσο αν υπάρχει σε clamp το προτιμώ, αλλα δεν ειμαι και απόλυτος), δυνατότητα παραγωγής mp3 (ή έστω αν δεν την έχει απο μόνο του-να μπορώ μέσω κάποιου προγράμματος, μια και έχω μερικά αλλα για symbian).

Τέλος πάντων, μη σας κουράζω άλλο. :boxed: χεχεχε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

:help:

καλό το k800 αλλα έχει dual band ήχο. έχω την εντύπωση οτι για τα λεφτά του θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον tri band.όσο για αυτό που λές για το symbian, γιατί το λές αυτό?πιστευεις οτι δεν είναι αξιόπιστο λειτουργικό? αυτά που πρότεινες τι λειτουργικό έχουν?

Αρχική απάντηση από haris1984

το dual kai tri band δεν εχουν να κανουν με τον ήχο...

ακριβως.

Αυτο περι symbian που λεω δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία.

Αν δουλέψεις κάποιο k750 και κάποιο n70 θα δεις ότι δεν προσφέρουν και πολλά παραπάνω.Ωστόσο τα symbian έχουν κάποια ευελιξία ως προς την παραμετροποίηση.

Αλλα και πάλι υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογες java.

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 21:39]

το dual kai tri band δεν εχουν να κανουν με τον ήχο...

ώς, :tomato: είχα την εντύπωση οτι έχουν να κάνουν με τον ήχο. με τί έχουν να κάνουν δηλαδή?

Τέλος πάντων, έχετε ίσως κάποιο άλλο κινητό να προτείνετε?

Εδω και ενα μηνα περιπου εχω το ΝΟΚΙΑ 3250.....

Ειμαι απολυτα ικανοποιμενος ....

Πολυ καθαρος και δυνατος ηχος στα ΜΡ3....

Καμερα 2 mega pixels ....

Πολυ μεγαλη οθονη....

Symbian .....

Και ειναι και ΝΟΚΙΑ ;)

LINK

+1

To έχω και εγω γυρω στους 6 μήνες, με εξαιρετικό ατού του ποιοτικότατου (για κινητό) και καθαρού ήχου, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε και το σπαστό design που τα σπάει!!

Αν θες βέβαια καλύτερη φωτογραφία, θα σου πρότεινα ένα sony-ericsson στα ίδια λεφτα, αφού σε σχέση με παρόμοια νόκια, τα ερικσον κάνουν μηχανική εστίαση.

ε, όχι. δεν μπορώ να πώ οτι ειμαι κολημμένος με την φωτογραφία. να βγάζει καλές φωτος απλα αλλα όχι και τρελαμένα πράγματα. αυτό τι μνήμες πέρνει? ρωτάω γιατι έχω 2 μνήμες απο το nokia 6260 που είναι rc-mmc.

Εγώ έχω εδώ και καιρό το N72 της NOKIA και δεν χρησημοποιώ καθόλου το symbian λειτουργικό του και τις δυνατότητες που προσφέρει μόνο στη αρχή λίγο ασχολήθηκα αλλά μετά απλά βαρέθηκα. Ανάλογα τις ανάγκες σου διαλέγεις και πάιρνεις το κινητό που σου ταιριάζει. Εγώ σκέφτομαι να δώσω το N72 και να πάρω το Μotorola Razor V3i που κάνει και 163 ευρώ δεν προσφέρει ότι προσφέρει το Nokia αλλά είναι ποζεράδικο λεπτο και ελαφρυ.:)

πέρασα μια βόλτα απο γερμανό και ρώτησα για το Ν70. Μου είπαν οτι βγαίνει μόνο σε Ν70 Μusic Edition. έχει καμια διαφορά απο το κανονικό Ν70? Ο τεχνικός εκεί μου είπε οτι το καλοκαίρι είχε πολλά προβλήματα με Ν70 ώς προς το λογισμικό τους. Ξέρετε τίποτα πάνω σε αυτό?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.