anubis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2007 ... σχεδίασης κήπων. Όσοι γνώστες...... προτείνετε. Αλλά μη δω προτάσεις όπως AutoCAD. Ο ενδιαφερόμενος ΔΕΝ έχει όρεξη να κάτσει να μάθει τόσο πολύπλοκο πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellbound Φεβρουάριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Το AutoCAD σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη λύση για αυτή την δουλεία, υπάρχουν αρχιτεκτονικά προγράμματα για αυτή τη δουλεία αλλά από όσο ξέρω δεν είναι free και σίγουρα θα χρειαστεί να φας αρκετές ώρες για να τα μάθεις. Εμένα τουλάχιστον δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιο εύκολο πρόγραμμα για αρχιτεκτονική εξωτερικών χώρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 23, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Ελα n00bακο...Click MeΥΓΠλακιτσα,ε ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Φεβρουάριος 26, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 τι έγινε ρε γμτ? Ξέχασα να ψάχνω στο net? Πάει! ’σπρισαν τα μαλλιά μου, γέρασα! Ευχαριστώ παλικάρι μου. Την ευχή μου. Και καλό ψήσιμο. Βάλε και κάνα κοκορέτσι, οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.