Jump to content

Προβλημα με Thermaltake Tide Water

Mercenary

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια μια ερωτηση θελω να κανω. Μηπως ειχε κανεις της Thermaltake το tide water;

Ειναι υδροψυξη για καρτα γραφικων.Εχω το εξεις προβλημα:

Ενω την στηνω κανονικα και ολα κιριλε μου κανει ενα παραξενο θορυβο και απο οσο το καταλαβαινω εγω δεν φτανει το νερο στο waterblock και ετσι με το που ανοιγω το PC η καρτα ανεβαζει τρελες θρμοκρασιες. Βεβαια σε καποια φαση την μετακηνισα και μου δουλεψε κανονικα αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Αμα ξερει καποιος HELPPPPPPPPP :cry:

Δες αν έχει την κατάλληλη ποσότητα υγρού.Αν δεν έχεις SLI/crossfire και χωράει πιστεύω θα είναι καλύτερα να βάλεις την κ.γραφικών στο 2ο pci-e και να έχεις την υδρόψυξη πάνω από την κάρτα γραφικών.Νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος τοποθέτησης,αν το block είναι πιο ψηλά από αντλία κτλ μαζεύει αέρα.Ελπίζω να βοήθησα

Αρχική απάντηση από mihalis2001gr

Δες αν έχει την κατάλληλη ποσότητα υγρού.Αν δεν έχεις SLI/crossfire και χωράει πιστεύω θα είναι καλύτερα να βάλεις την κ.γραφικών στο 2ο pci-e και να έχεις την υδρόψυξη πάνω από την κάρτα γραφικών.Νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος τοποθέτησης,αν το block είναι πιο ψηλά από αντλία κτλ μαζεύει αέρα.Ελπίζω να βοήθησα

θα δοκιμασω αλλα με το συγκεκριμενο mobo θα εχω προβλημα να τοποθετησω στο πανω μερος. Αλλα στο site της Thermaltake το δειχνει οτι μπαινει απο τιν κατω μερια τι να πω......ΤΝΧ παντως :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.