Jump to content

διαμόρφωση του βαρετού desktop

Daywalk3r

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεία σας παιδια θα ήθελα να μου πείτε τι να κανω για να αλλάξω το desktop μου και να το διαμορφώσω όπως πχ σε κάποια ιντερνετ καφε που έχουν ενότητες για τα προγράμματα κτλ τι πρεπει να χρησιμοποιήσω? θα ήθελα κατι ευκολο και όχι κατι βαρύ tnx :banging:

+1 στο Vista Inspirat!

και εγω αυτο εχω...

σουπερ Vista θεμα!

εδιτ: ρε σεις εχασα το εικονιδιο για την ζωγραφικη! :tomato: (ηθελα να βαλω screenshot)

μπορει καποιος να μου δωσει το path για το .exe ?

με ελληνικα windows το εχετε?

θυμαμαι πιο παλια ειχα παει να το βαλω και ειχα καποια προβληματακια...

το ξανακατεβαζω τωρα να το ξαναδοκιμασω...

+1 στο Vista Inspirat το ειχα χρησιμοποιησει για αρκετο καιρο

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 08:16]

εδιτ: ρε σεις εχασα το εικονιδιο για την ζωγραφικη! :tomato: (ηθελα να βαλω screenshot)

%SystemRoot%\system32\mspaint.exe

αυτο ειναι

Αρχική απάντηση από poki [Σήμερα, στις 10:43]

%SystemRoot%\system32\mspaint.exe

αυτο ειναι

ευχαριστω φιλε! ;)

δες πως περιπου ειναι...

q2my2nnig53nqtebmjxz.jpg

εγω εχω και το Windows XP Desktop Wallpaper Changer που σου αλλαζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα wallpaper ωστε να μην τα βαριεσαι ποτε!

nwtztn1c1ykjdgtk3yqz.jpg

(θελει validation, αν θελετε το ανεβαζω καπου και δινω το λινκ εδω...)

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 12:22]

ευχαριστω φιλε! ;)

δες πως περιπου ειναι...

q2my2nnig53nqtebmjxz.jpg

εγω εχω και το Windows XP Desktop Wallpaper Changer που σου αλλαζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα wallpaper ωστε να μην τα βαριεσαι ποτε!

nwtztn1c1ykjdgtk3yqz.jpg

(θελει validation, αν θελετε το ανεβαζω καπου και δινω το λινκ εδω...)

τι καλά που θα ήταν ;)

To vista transformation pack 6 το είχα βάλει αλλά μου κατάστρεψε ότι είχα και δεν είχα στον σκληρό δίσκο συμπερηλαμβανομένων 17 GB τραγούδια !!κλάψ:rant: !!Πάντως δεν έφταιγε το πρόγραμμα , το hardware μου έφταιγε που δεν το σήκωνε και φυσικά εγώ που δεν το κοίταξα..Είναι πολύ ωραίο , το έχει βάλει ένας φίλος μου και δουλεύει τέλεια , ΑΛΛΑ πρίν το βάλετε ελέξτε εάν το σύστημά σας το υποστηρίζει για να μην πάθετε ότι έπαθα και εγώ...

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 10:16]

+1 στο Vista Inspirat!

και εγω αυτο εχω...

σουπερ Vista θεμα!

start/run/mspaint

Ρε παιδιά λίγο ηλίθια ερώτηση...αλλά πως διώχνουμε τον κάδο ανακύκλωσης από το desktop? :rolleyes:

Eαν εχεις το start menu των xp βρες στο registry αυτο:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel\

Eαν εχεις το κλασσικο μενου οπως στα win98 βρες αυτο:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\ClassicStartMenu\

Αφου το βρεις φτιαξε μεσα ενα dword με ονομα:

"{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}"

και αλλαξε το value σε 1.

Με αυτο τον τροπο και θα φυγει το εικονιδιο και θα δουλευει αυτο που εχεις στο object dock.

Αρχική απάντηση από trib

το βαρετό desktop όμως δεν καταναλώνει πόρους/μνήμη etc.

Και εγώ έχω αυτή την απορία...

Αρχική απάντηση από filip13

Και εγώ έχω αυτή την απορία...

Καταναλωνει ... αυτο ειναι σιγουρο.. στο task manager θα δειτε να πεζει μονιμα 2~3 % και κατι αντιστοιχο γινεται και με τις μνημες ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.