Jump to content

Ελαττωματικος 6600????

Tsakonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα!Στο συστημα της υπογραφης,οταν τρεχω s&m 1.8.1,βγαζει failed το L1 CACHE TEST.Να ανησυχησω?Μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα με τον επεξεργαστη?Βγαζει δηλαδη L1 CACHE 4096KB αν και αναγνωριζει οτι ειναι 2πυρηνος...Μηπως τουκανα ζημια οταν τον ειχα τρεξει για λιγα λεπτα 9χ300 και 9Χ320?

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Χθες, στις 18:53]

Καλησπερα!Στο συστημα της υπογραφης,οταν τρεχω s&m 1.8.1,βγαζει failed το L1 CACHE TEST.Να ανησυχησω?Μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα με τον επεξεργαστη?Βγαζει δηλαδη L1 CACHE 4096KB αν και αναγνωριζει οτι ειναι 2πυρηνος...Μηπως τουκανα ζημια οταν τον ειχα τρεξει για λιγα λεπτα 9χ300 και 9Χ320?

bug του SnM 1.81 ειναι... μην αγχωνεσαι...

τρεξε το 1.76 beta ή/και κανα orthos και θα βγαλεις ακρη...

ναστε καλα ολοι που ενδιαφερθηκατε παιδια!τελικα ηταν οντως προβλημα του προγραμματος,ετρεξα το 1.8.2β και τοβγαλε ενταξει.για την knowledge base απλα να αναφερω οτι ορθoς βγαζει 15λεπτα(μεχρι κει εχω βγαλει,λογω ελλειψης δικου μου χρονου) και απο θερμοκρασιες ειμαι σε λοαδ 34-35(ai booster)/44-46 TAT

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.