Ghost O/C Φεβρουάριος 22, 2007 #21 Φεβρουάριος 22, 2007 Φιλε ειχεσ δικιο τροφοδοτικο μυριζει η υποθεσηοταν εδινα περισσοτερα volts σε μνημη και cpu δεν επαιρνε μπροσταμαλλον αυτο πρεπει να ειναι:worship:
george85c Φεβρουάριος 22, 2007 Author #22 Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Ghost O/C Φιλε ειχεσ δικιο τροφοδοτικο μυριζει η υποθεσηοταν εδινα περισσοτερα volts σε μνημη και cpu δεν επαιρνε μπροσταμαλλον αυτο πρεπει να ειναι:worship: Όταν θα βρώ τα φράγκα... θα φροντίσω για την αντικατάστασή του! Εγώ σκεφτόμουν το τροφοδοτικό επειδή μου έκανε συνέχεια restart! Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!Υ.Γ: Έχεις να προτείνεις κανένα καλό που να ταιριάζει και σε κανένα μελλοντικό PC???
Ghost O/C Φεβρουάριος 22, 2007 #23 Φεβρουάριος 22, 2007 κοιτα να δεισ εγω αν δεν παρω νεο pc εωσ το καλοκαιρι θα παρω αυτο το τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=815748 για να κλοκαρω το pc που εχω--ισα ισα να καλυπτει τισ αναγκεσ μου τωρα για να σου προτεινω κατι θα πρεπει να μου πεισ πωσ σκεφτεσε το μελλοντικο pc σου για να μην σου προτεινω κατι ασχετο
george85c Φεβρουάριος 22, 2007 Author #24 Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Ghost O/C κοιτα να δεισ εγω αν δεν παρω νεο pc εωσ το καλοκαιρι θα παρω αυτο το τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=815748 για να κλοκαρω το pc που εχω--ισα ισα να καλυπτει τισ αναγκεσ μου τωρα για να σου προτεινω κατι θα πρεπει να μου πεισ πωσ σκεφτεσε το μελλοντικο pc σου για να μην σου προτεινω κατι ασχετο Ε διπλοπύρηνος, για μελλοντικό overclocking, 2gb μνημη RAM, μια καλή καρτα γραφικών... βασικα ακόμη είναι αβέβαιο το πότε θα γίνει αυτή η αγορά αλλά ένα τέτοιο μηχάνημα(περίπου) έχω σαν στόχο!
Ghost O/C Φεβρουάριος 22, 2007 #25 Φεβρουάριος 22, 2007 οταν ερθει εκεινη η ωρα ξαναρωτα τωρα βολεψου με αυτα που εχεισ
george85c Φεβρουάριος 22, 2007 Author #26 Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Ghost O/C οταν ερθει εκεινη η ωρα ξαναρωτα τωρα βολεψου με αυτα που εχεισ ΟΚ! Σ ευχαριστω για την βοηθεια και τις συμβουλες σου!
Ghost O/C Φεβρουάριος 23, 2007 #27 Φεβρουάριος 23, 2007 κατι ακομα για να μην σε αφησω τελειοσ απογοητευμενο δοκιμασε κατι ακομα βαλε αρχικεσ ρυθμισεισ υστερα δωσε 1 volt στις μννημεσ και αποθηκευσε τισ ρυθμισεισ
george85c Φεβρουάριος 24, 2007 Author #29 Φεβρουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Ghost O/C [Χθες, στις 17:26] τι εγινε Ποια θα είναι η διαφορα? Γιατί να το κάνω αυτό? Για να δω αν είναι θέμα μνημών?
Ghost O/C Φεβρουάριος 24, 2007 #30 Φεβρουάριος 24, 2007 βαλε αρχικεσ ρυθμισεισ υστερα δωσε 1 volt στις μννημεσ και αποθηκευσε τισ ρυθμισεισμετα αυξησε το fsb λιγο λιγο χωρισ να αλλαξεισ την ταση του επεξεργαστητο mobo σου επιτρεπει αλλαγει τασησ fsb και chipsetυπαρχει περιπτωση να σε κοβουν οι μνημεσ συγνωμη αν σε παιδευω
george85c Φεβρουάριος 25, 2007 Author #31 Φεβρουάριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Ghost O/C βαλε αρχικεσ ρυθμισεισ υστερα δωσε 1 volt στις μννημεσ και αποθηκευσε τισ ρυθμισεισμετα αυξησε το fsb λιγο λιγο χωρισ να αλλαξεισ την ταση του επεξεργαστητο mobo σου επιτρεπει αλλαγει τασησ fsb και chipsetυπαρχει περιπτωση να σε κοβουν οι μνημεσ συγνωμη αν σε παιδευω Δεν με παιδεύεις φιλε μου! Ίσα ίσα που με βοηθάς! Απλά αυτές τις μέρες δεν έχω και τόσο χρόνο για να το κάνω και να σου πω τ αποτελέσματα! Όταν θα το δοκιμάσω... θα σου πω τ αποτελέσματα!
george85c Φεβρουάριος 25, 2007 Author #32 Φεβρουάριος 25, 2007 Δυστηχώς δεν είδα διαφορά! Τα ίδια! Τάση μπορώ να αλλάξω μόνο σε CPU,DIMM και AGP. Δεν ξέρω αν έχει καμία τέτοια ρύθμιση(τάση chipset,fsb) κάπου αλλού
george85c Φεβρουάριος 26, 2007 Author #34 Φεβρουάριος 26, 2007 Πάνω απο κάποιο σημείο μου έβγαζε error το prime95!
Ghost O/C Φεβρουάριος 27, 2007 #35 Φεβρουάριος 27, 2007 πριν με αρχικεσ ρυθμισεισ στο εβγαζε μετα απο τοση ωρα ποση ωρα το αφησεσ ετρεξεσ memtest για μνημες ανεβασε λιγο το vcore γενικα ηταν σταθερο το συστημα
george85c Φεβρουάριος 27, 2007 Author #36 Φεβρουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Ghost O/C [Σήμερα, στις 13:44] πριν με αρχικεσ ρυθμισεισ στο εβγαζε μετα απο τοση ωρα ποση ωρα το αφησεσ ετρεξεσ memtest για μνημες ανεβασε λιγο το vcore γενικα ηταν σταθερο το συστημα Μέχρι τα 3,3GHZ το σύστημα είναι σταθερό. Πάνω από εκεί αρχίζει και βγάζει fatal error το prime95. Διαιρώ τις μνήμες και ανεβάζω τάση, κάνω ότι πιο πιθανό συνδιασμό αλλά το πρόβλημα παραμένει! Α... και όταν ανεβάζω το vcore κατά 0,2 το σύστημα κάνει συνέχεια reboot, όταν το χω 0,1 βγάζει error και κολάνε τα XP! Με Vista ακόμη και στα 3.3GHZ δεν φορτώνει καν! Κολάει! Στα 3GHZ δουλεύουν μια χαρά(δηλαδή μαμά χρονισμούς)!
Ghost O/C Φεβρουάριος 27, 2007 #38 Φεβρουάριος 27, 2007 τοτε φιλε!!!βαψτο μπλε και πετα το στην θαλασσα δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο για να σε βοηθησω εξαντλησαμε ολεσ τισ πιθανοτητεσ αλλα μην τα παρατασ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.