Jump to content

ATI X850XT χαλασμενη. service?

agganis1416003242

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μια ati χ850χτ χαλασμενη. Δεν εχω εγγυηση. Που μπορω να την στειλω να μου την φτιαξουν? Αν φτιαχνεται φυσικα. Υπαρχει καποιο sefvice?

Κριμα ειναι να την εχω να καθεται....

Αρχική απάντηση από agganis

Εχω μια ati χ850χτ χαλασμενη. Δεν εχω εγγυηση. Που μπορω να την στειλω να μου την φτιαξουν? Αν φτιαχνεται φυσικα. Υπαρχει καποιο sefvice?

τι εννοεις χαλασμενη?Δεν δινει σημα?

Μπορείς να πεις τι ακριβώς πρόβλημα έχει να δούμε αν φτιάχνει ? Τη πείραξες εσύ καθόλου?Αν ναί, πες ακριβώς τι πείραξες.

Δεν την πειραξα καθολου. Καθως επαιζα pro evo 5 μαυρισε η οθονη ξαφνικα. Μετα εκανα restart (δεν μπορουσα να κανω τιποτα αλλο) και τωρα ανοιγω τον υπολογιστη και δεν ανοιγει η οθονη. Το δοκιμασα σε 3 διαφορετικα PC και κανει συνεχεια το ιδιο.

Δεν την πειραξα καθολου. Καθως επαιζα pro evo 5 μαυρισε η οθονη ξαφνικα. Μετα εκανα restart (δεν μπορουσα να κανω τιποτα αλλο) και τωρα ανοιγω τον υπολογιστη και δεν ανοιγει η οθονη. Το δοκιμασα σε 3 διαφορετικα PC και κανει συνεχεια το ιδιο.

Κατά πάσα πιθανότητα δε στη φτιάχνει κανείς.Επίσης, δεν έχεις εγγύηση ή δεν έχεις απόδειξη?Γιατί έχει διαφορά...

Την ειχα παρει μεταχειρησμενη απο καποιον. Δεν εχω αποδειξη. Εγγυηση δεν ξερω αν εχει ακομα. Δεν μπορω να βρω αυτον που μου την πουλησε. Τι να κανω?

Αφου δεν εχεις την εγγυηση/αποδειξη, τιποτα δε μπορεις να κανεις. Κοιτα να βρεις καμια μεταχειρισμενη (με εγγυηση) να την αντικαταστησεις.

Δεν μπορω δηλαδη να την στειλω καπου (εσωτερικο ή εξωτερικο) και να την φτιαξουν?

Δεν μπορω με τον σεριακο αριθμο να δω αν εχει εγγυηση?

Οπως εκανα με το plextor? Οπως εκανα με δισκο WD? Δεν γινεται δηλαδη τιποτα onsite?

Επειδη εχεις ξαναποσταρει για το θεμα αυτο και ζητουσες αποδειξη με εγγυηση για την καρτα αυτη απριν απο καιρο σου λεω οτι οσο περναει ο καιρος ειναι χειροτερα στειλε μυνημα στην κατασκευαστρια εταιρεια και πες τους το προβλημα σου αν σε συμφερει την στελνεις εξωτερικο την επισκευαζουν και την παιρνεις πισω αν οχι απλα πας σε αλλη καρτα και ξεχνας την Χ850χτ

στειλε ναι.δες και το serial number της καρτας μηπως εχει ακομα εγγυηση απο`κει και βεβαια αν σε συμφερει να την στειλεις για επισκευη - αλλαγη.

Μπηκα στην asus και για Ευρωπη εχει μονο Ιταλια. Εκει εστειλα email. Εκανα scan και την καρτα στο σημειο που φαινεται το serial number. Τωρα θα περιμενω αποντηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.