Ar@besqu.e Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 έστησα ένα κατεβαστήρι το οποίο ελένχω μέσω remote desktop, να πω ότι χρησιμοποιούσα το radmin αλλά μου έκανε κόλπα. 1ο άκουσα ότι γίνεται κάπως να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα στο pc ώστε κάθε φορά που θα αλλάζει το ip σου αυτό να ενημερώνει κάποιο site, στο οποίο εσύ θα έχεις κατοχυρωμένη κάποια διεύθυνση του τύπου name.domain.net και χρησιμοποιώντας αυτή να συνδέεσαι με το pc σου απ οπουδήποτε μέσω remote desktop... ξέρει κανείς λεπτομέρειες? 2ο Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνω forward κανα port? να αλλάξω τίποτα στο router?3o Μήπως όλα αυτά γίνονται πιο απλά και πιο έυκολα με κάποιο πρόγραμμα εκτός remote administrator και remote desktop (windows)4o στο remote desktop πως χρησιμοποιώ clipborad από το ένα μηχάνημα στο άλλο?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Φεβρουάριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Check this out! http://www.no-ip.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 22, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Εγω παλι πιστευω οτι το dyndns.org ζητας.. Τσεκαρε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Φεβρουάριος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e έστησα ένα κατεβαστήρι το οποίο ελένχω μέσω remote desktop, να πω ότι χρησιμοποιούσα το radmin αλλά μου έκανε κόλπα. Τι κόλπα; Γιατί κι εγώ το χρησιμοποιώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 22, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Δες το www.logmein.gr . ΚΑτέβασε το στο κατεβαστήρι σου και κάντο Install, θα έχεις έτσι τη δυνατότητα να βλέπεις τι κάνει από οποιοδήποτε pc στον κόσμο. Αντε και καλά κατεβάσματα...Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να κάνεις port forward Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Φεβρουάριος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Πως το κατεβαζεις? το έχεις δουλέψει είναι καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 22, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Για να μπεις στο desktop σου μέσω internet πρέπει:1. Nα κάνεις forward τη πόρτα του RDS : 33892. Nα εχεις φτιάξει λογαριασμό,τσάμπα, στο dyndns.orgΣτη συνέχεια καλείς το desktop σου μέσω του ****.dyndns.org που έχεις φτιάξει στο βήμα 2, και σου ζητάει όνομα & κωδικό. Υπόψιν όνομα είναι το όνομα χρήστη που ειναι log on στο desktop (καλό θα είναι να είναι administrator).Αν έχεις κάποια απορία ρώτησε΄με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 22, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από greenforce13 Πως το κατεβαζεις? το έχεις δουλέψει είναι καλο? Πας γράφεσαι στο site δωρέαν, κατεβάζεις το προγραμματάκι τους και μετά για να δεις τι κάνει το pc, απλά πάς στο www.logmein.gr βάζεις τα στοιχεία που έβαλες κατά την εγγραφή και κάνεις remote control το pc. Το δουλεύω εδώ και 4 μήνες και είναι μια χαρά, ειδικά όταν είμαι στη σχολή και θέλω κάποιο αρχείο από το δίσκο που έχω στο σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Φεβρουάριος 22, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Μια χαρα ακουγεται! Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια παιδια !!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 22, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Galioni Τι κόλπα; Γιατί κι εγώ το χρησιμοποιώ... κόλλαγε αγρια το pc όταν ήμουν με ραδμιν ενώ όταν έβαζα οθόνη πάνω έπαιζε κανονικά και δεν μετέφερε καλά τη κίνηση του ποντικιού πολύ συχνά κολλούσε... (βερ. 2.2)ευχαριστώ σε όλους τελικά χρησιμοποιήσα το νο-ιπ μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 22, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς, εγώ δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω το remote desktop με τίποτα μήνες τώρα. Έχουμε και λέμε, 2 PC και το FritzBox πάνω σε ένα switchάκι. Το 1 PC είναι το δικό μου, το άλλο του ξαδέρφου σε άλλο όροφο. Λεπόν, δοκιμή με το TightVNC: Κάνω forward ports 5900 + 5800 στo Fritz στην lan Ip μου. Βάζω password. Κάνω register και τρέχω το service του TightVNC. Όταν περνάω το ποντίκι πάνω στο TighVNC, δείχνει IP 192.168.178.20. Στο ZoneAlarm το tightVNC allow all. Αποτέλεσμα; πόρτα.. δοκιμή #2: no-ip.com Τα ίδια με τα παραπάνω, αλλά με jpavly.myvnc.com. Αποτέλεσμα; πόρτα ξανά. Αυτά, γεια σας, κατάρα στην Μ$ () σπάσανε τα νεύρα μου, πάω να PKάρω κανά n00b να ησυχάσω >| Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 22, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Κάνε αυτό που προτείνω εγώ, δουλεύει 100% χωρίς τα περιττά μπλεξίματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 22, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς, μαζί με Voudas και Misceif το κάναμε και δουλεψε, μη με ρωτάτε πως, δεν ξέρω (μάλλον έφταιγε που δεν άνοιγα μόνο tcp ports και όχι udp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 22, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Σηκωσε καποιο αλλο service στο pc σου (πχ ftp) να δεις αν οντως δουλευει το dns σου δυναμικα. Παντως το πιο ασφαλες remote desktop ειναι το ultravnc για να μη δειτε καμια μερα το ποντικι σας να κινεται μονο του και το pc να βριζει κοσμο στο msn.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 23, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 για πες κανα καλο ftp service... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 23, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e για πες κανα καλο ftp service... XAMPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 23, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Σήμερα, στις 14:58] για πες κανα καλο ftp service... bulletproof Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Φεβρουάριος 23, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 filezilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάρτιος 15, 2007 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς απο εσας για το radmin.Με ποιον τρόπο και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στον η/υ και στον απομακρυσμένο η/υ ώστε να μην μου ζητάει password κάθε φορά που μπαίνω στον απομακρυσμένο η/υ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάρτιος 15, 2007 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Απ΄όσο ξέρω είναι υποχρεωτικό το password στο radmin (και min 8 χαρακτήρων κιόλας), το έψαχνα κι εγώ αλλά δεν έχει και τόσες ρυθμίσεις, όπως θα είδες και μόνος σου. Είναι προφανώς θέμα ασφάλειας...Το ΤightVNC πάλι αν σε βολεύει μπορεί και χωρίς password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.