haris1984 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 πριν λιγο κοτσαρα την tv (toshiba wl66 psg) στο pc με καλωδιο dvi-hdmi ξεκιναει κανονικα και βλεπω οτι η εικόνα ειναι εξω απο τα ορια της τηλεορασης. τελος παντων μπαινω στους καταλυστ να αλλαξω τις αναλογιες και βλεπω οτι οι ρυθμισεις για να horizontal και vertical stretch ελειπαν....ειναι και η πρωτη φορα που συνδεω κατι σε dvi...η οθονη μου ειναι με dsub... κατεβαζω μετα το powerstrip και δεν μπορω να διαλεξω το advanced timing options οπως φαινεται στην φωτογραφια... εχει κανεις καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταιει?
haris1984 Φεβρουάριος 22, 2007 Author #4 Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από neuromancer μεγάλη ανάλυση δεν έχεις για TV? ??τι ενοεις?1280χ720 τρεχει...
neuromancer Φεβρουάριος 22, 2007 #5 Φεβρουάριος 22, 2007 Στις τηλεοράσεις νομίζω πάνω από 800x600 δεν έχει νόημα. (ίσως και να κάνω λάθος)
angel_f Φεβρουάριος 22, 2007 #6 Φεβρουάριος 22, 2007 Αυτό το πρόβλημα έχει να κάνει με την θύρα HDMI από DVI , το έχουν όλες οι HD TV , και εγώ το έχω με την Samsung HDTV , διορθώνετε μέσω ρύθμιση των drivers της κάρτας γραφικών ( εγώ έχω nvidia ) , αλλά μόνο για το desktop στα παιχνίδια θα χάνεις τις άκρες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.