Jump to content

Logitech X-540 ή Creative Inspire T7900

bonepeeler

Recommended Posts

Έχω τα 540 εδώ κι ένα μήνα περίπου και ενώ στην αρχή μου άρεσε ο ήχος τους (για την τιμή τους πάντα) τώρα πιά με ξενερώνει.

Ειδικά το sub μου τη δίνει γιατί παίζει σαν woofer κι όχι σαν subwoofer.

Aξίζει να τα δώσω και να πάρω τα Τ7900 ή είναι μιά από τα ίδια;

Το μπάσο τους είναι δυνατό και καθαρό;

εχω τα Τ7900 και μπορω να σου πω οτι το μπασο δεν ειναι απο τα δυνατα του σημεια αλλα τα 2 μπροστινα και το κεντρικο με τα tweeter

δεν εχω ακουσει τα 540 ειχα τα logitech z5400 αλλα με 8 '' sub και 250 ε ..πολυ καλο μπασο αλλα μεχρι εκει οι δορυφοροι μαπα και μπουκωμενοι γιαυτο και τα πουλησα και πηρα τα 7900 και ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενος(βεβαια εγω το εχω πιο πολυ για μουσικη οχι games)

τωρααν περιμενεις κανα πολυ βαρβατο μπασο για games μαλλον θα απογοιτευτεις γιαυτο πηγενε αν μπορεις να τα ακουσεις γιατι παιζει να ειναι μια απο τα ιδια ..απ τηναλη αναλογα το αυτι του καθενος

• 7 months later...

εγω εχω τα χ-530 και εκτος οτι μου την σπανε οταν ανοιγει καποιος διακοπτης κανει μπαμ το ηχειο.

ηχητικα εχουν καλο ηχο αλλα επειδη εχει full range ηχειο δεν εχει υψηλες και μου την σπαει λιγο.βρηκα τωρα μτχ τα Τ7900 αλλα δεν διαβαζω και τα καλυτερα λογια.

τα θελω μονο για παιχνιδια και οχι μουσικη.για μουσικη υπαρχει αλλο συστημα στο σαλονι.

φανταζομαι εχεις δοκιμασει διαφορες ρυθμισεις ειτε απο το ρυθμιστικο του sub..ειτε απο την καρτα ηχου...να φτιαξεις ενα -οσο το δυνατον- καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα?

Αν και καταλαβαινω οτι ζητας 5καναλα...αλλα επειδη ζητας καθαρο και δυνατο μπασο ,μηπως να κοιταγες τα logi z-2300??

Aν δεν σε καλυψουν και αυτα (σε δυνατο και καθαρο μπασο)*..τοτε σιγουρα κοιτας σε λαθος κατηγοριας τιμης.

*σε αυτο που ζητας δεν αναφερεται η επιθυμια υπαρξης πολυκαναλου..οποτε για αυτο και η προταση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.