Death Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 Γεια χαρά παιδιά.Τώρα τελευταία σκέφτομαι να φτιάξω κομμάτι-κομμάτι ένα μικρό σε μέγεθος και ταυτόχρονα αθόρυβο PC, το οποίο θα χρησιμοποιώ για έναν κυρίως λόγο, downloading.Θέλω να είναι αθόρυβο γιατί θα το έχω συνέχεια ανοιχτό και βρίσκεται στο δωμάτιο μου και ήδη μου έχει πάρει τα αυτιά ο desktop υπολογιστής μου. Επίσης σκέφτομαι να δώ και τον τομέα της κατανάλωσης, δηλαδή να "τρώει" λιγότερο από τον desktop.Σε αυτό το σημείο θα ήθελα την βοήθεια για τα κομμάτια που μπορώ να επιλέξω γιατί δεν γνωρίζω και πολλά επι του θέματος. Έβλεπα κάτι micro atx motherboard και αναρωτιώμουν να υπάρχουν ακόμα μικρότερες!
nik92 Φεβρουάριος 21, 2007 #2 Φεβρουάριος 21, 2007 για ψύξη επεξεργαστή δες Thermaltake Cooler Sonic Tower στα 30ευρά στο πλαίσιο
tassoss Φεβρουάριος 21, 2007 #3 Φεβρουάριος 21, 2007 κοίτα ένα παράδειγμα εδω με 60 watt κατανάλωση σε load για μικρότερο από microΑΤΧ κοίτα σε VIA Epia και το πρόσφατα ανακοινωθεν DTX της AMD
Death Φεβρουάριος 21, 2007 Author #4 Φεβρουάριος 21, 2007 Πολύ καλό το Cooler Sonic. Έχετε να προτείνετε κάτι από micro atx case;Αυτό τι λέει; http://www.axd.gr/product_info.php?cPath=1_27_115&products_id=4494
michailovits Φεβρουάριος 21, 2007 #5 Φεβρουάριος 21, 2007 Αφου τον θέλεις μόνο για downloading, πάρε έναν amd sempron64, μια φτηνή Motherboard με On-board γραφκά και ήχο, και ένα καλό και silent τροφοδοτικό,αφού θα λειτουργεί συνέχεια
minus Φεβρουάριος 22, 2007 #6 Φεβρουάριος 22, 2007 Death ποσα λεφτα θες να δωσεις? Αν δεν υπαρχει πολυ πιεση κι εφοσον το θες για κατεβαστηρι, υπαρχει τιποτε πιο καλο και λιλιπουτειο απο ενα mac mini? Ας μην ειναι Pc, τα κατεβασματα θα τα κανει(και πολλα αλλα αν ποτε χρειαστει).
Death Φεβρουάριος 22, 2007 Author #7 Φεβρουάριος 22, 2007 Το σκέφτηκα το Mac Mini (είχα το πρώτο μοντέλο παλαιότερα και το πούλησα), αλλα δυστυχώς κοστίζει αρκετά ακριβά! 500+ ευρώ είναι πολλά λεφτά, αν και ομολογώ είναι σχεδόν η τέλεια λύση.
panos2k Φεβρουάριος 22, 2007 #8 Φεβρουάριος 22, 2007 Το πιο σημαντικό είναι το κουτί και το τροφοδοτικό, για το υπόλοιπα passive coolers (vga, mobo και ίσος και επεξεργαστή αν πάρεις κάποιον πολύ μικρό.Καλή ιδέα ακόμα είναι και 2,5άρης δίσκος SATA
sakis_the_fraud1416003252 Φεβρουάριος 22, 2007 #9 Φεβρουάριος 22, 2007 παρε καποια μητρικη σε socket 478 και καποιον Northwood που ειναι απο τους σχετικα κρυους επεξεργαστες, αρα δεν θα χρειαστεις και την τελεια ψυξη.ενα mobo σε micro ATX πιστευω θα σε βοηθησει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.