nobig Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 Προσπαθώ να συνδεθώ σε ένα υπολογιστή στο δίκτυο του σπιτιού μέσω computer managment ώστε να μπορώ να κάνω απομακρυσμένο τερματισμό του υπολογιστή αλλά μου γράφει access denied. Αρχεία και τα σχετικά μοιράζονται κανονικά οι υπολογιστέςΤο access denied Μου το γράφει αφου έχω πατήσει δεξί κλικ στο computer managment και εχω κάνει connect to remote computer. μου δείχνει κανονικά ότι εχω συνδεθεί αλλά όταν κάνω πάλι δεξι κλικ στα properties win32 access denied Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Φεβρουάριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Για να μπορέσεις να ελέγξεις remotely τα services άλλου υπολογιστή ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με το File sharing.Ο λογαριασμός χρήστη που χρησιμοποιείς και εισαι Loged on στο δικό σου PC πρέπει να υπάρχει και να έχει και δικαιώματα administrator και στο remote pc.Τσέκαρε αυτο και το συζητάμε πάλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Δουλεύω με τους default administrator λογαριασμούς οπότε δεν νομίζω να παίζει αυτό. Στον ένα υπολογιστή είμαι με αυτόν Loged στον άλλο χρησιμοποιώ άλλο όνομα αλλά βλέπω ότι υπάρχει και ο administrator. επίσης στον υπολογιστή που θέλω να κλείσω έχω ρυθμίσει απο group policy να επιτρέπεται απο τον υπολογιστή μου και το account μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Φεβρουάριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Ο αντμιν του ενός έχει το ίδιο password και στον άλλο? ΑΝ όχι έχασες. Επίσης αν δεν έχουν καν password πα΄λι έχασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 21, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 α δεν το ήξερα αυτό. Θα το κοιτάξω και θα πω εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 21, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 έβαλα το ίδιο pass αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Φεβρουάριος 21, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Καλά μπορείς να συνδεθείς σε άλλο υπολογιστή χωρίς πρόγραμμα?Πως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 22, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Done ο παλιο firewall μπλόκαρε τα πακετάκια@Dark22 ναι μπορείς δεν χρειάζεται κάποιο ξεχωριστό πρόγραμμα, τα windows τα κάνουν όλα. Βασικά μπορείς να διαχειριστείς δίαφορα απο τα εσώψυχα των windows έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.