Jump to content

Τιμές hardware σε ΙΤΑΛΙΑ

Snips

Recommended Posts

Καλημέρα

οι διαφορές είναι μικρές (με τα μεταφορικά σχεδόν μια η άλλη) εκτός αν σου τύχει περίπτωση π.χ. 3 χρόνια πρίν όταν το digital doc 5 το έβρισκα αδίκως υπερτιμημένο στα 150 αθήνα, απο Μιλάνο κόστιζε 45 απο την άλλη το Vantec nexus που εδώ πήγαινε γύρω στα 30 εκεί πήγε 25. όταν δε πήγα απο κοντά να δώ για κάτι σκληρούς που ενδιαφερόμουν οι τιμές ήταν σχεδόν ίδιες

Eίναι σαν το skroutzit. ΤΗν φτηνότερη τιμή που βρίσκει βγάζει και ακολουθούν οι άλλες.

Γενικά είδα μια καλή διαφορά σε πολλά είδη, αλλά δυστυχώς δύσκολα να βρεθούμε Ελβετία.

Αρχική απάντηση από Snips

Eίναι σαν το skroutzit. ΤΗν φτηνότερη τιμή που βρίσκει βγάζει και ακολουθούν οι άλλες.

Γενικά είδα μια καλή διαφορά σε πολλά είδη, αλλά δυστυχώς δύσκολα να βρεθούμε Ελβετία.

Να σου υπενθυμίσω ότι η Ελβετία δεν είναι Ε.Ε. εξ ου και οι μικρότεροι φόροι/χαμηλότερες τιμές. Στο τελωνίο θα πρέπει να πεις την μαγική φράση "Δεν έχω τίποτα να δηλώσω" ή ακόμα καλύτερα, πριν βάλεις τα πράγματα στις βαλίτσες, να ανοίξεις τις συσκευασίες τους, ώστε να μην φαίνονται ολοκαίνουρια :)

Αφου είπα βρε δεν γίνεται να μεταβώ ...στο SWISS, αν και θα είμαι βόρεια Ιταλία.

Δεν πειράζει έχει η Ιταλία άλλα να απολαύσουμε!:snap: :red:

E τότε τις τους θες τους υπολογιστές? :hehe:

Το αυτόν !! και εγώ ελπίζω να είμαι εκεί σε μια βδομάδα απο σήμερα... βόρεια πάντα !!

Αφου είπα βρε δεν γίνεται να μεταβώ ...στο SWISS, αν και θα είμαι βόρεια Ιταλία.

Φιλιά στην Angela από Acer :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.