MasterX Μάρτιος 21, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Σήμερα βρήκα και κατι άλλο: Μέσα από το nVidia Forceware μπορούμε να παρακολουθούμε την θερμοκρασία της GPU.. μέτρηση από τον πυρήνα!Μας δείχνει και την ανώτερη επιτρεπόμενη θερμοκρασία, και μάλιστα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την θερμοκρασία και να περάσει το όριο να ρίχνει συχνότητα για να μην το κάψει... Μόλις άνοιξα το PC μου έδειχνε 40 (ενώ η Remote Temp ήταν στα 35), με NFS το πήγα στα 75 (Remote Temp γύρω στα 35) και το ανώτερο όριο που δίνει ο κατασκευαστής για το 6600GT είναι στα 145!!!Εγώ είχα την εντύπωση για όλα τα chip ότι πάνω από τους 70 βαθμούς αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα και μπορεί να καεί... Αλλά μάλλον οι GPU πρέπει να έχουν πολύ υψηλότερο όριο... Σύμφωνα με αυτά δεν πρέπει να έχω κανένα πρόβλημα... Το έχει ψάξει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Μάρτιος 21, 2007 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 δεν έχεις κανένα πρόβλημα.άμα παίζεις στο φουλ και 4 ώρες μια χαρά είσαι.εγώ έπαιζα το carbon με 7800 gtx 12 ώρες συνεχόμενα κι έφτασα τους 80 και φοβήθηκα και βρήκα στο internet ότι δεν τρέχει τίποτα. Συμβουλή μου να έχεις πάντα καθαρές ψήκτρες γιατί μαζεύουν πολύ σκόνη. είχα να την καθαρίσω 1,5 χρόνο και μετά παρατήρησα μείωση 10 βαθμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.