amgamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 λοιπον.. εχω παρει την παρακατω συνθεση: intel core duo 1.86 775socket asus P5vd2-vm 7600gt pci xpress ενα τροφοδοτικο...του κουτιου μουφα κ καλα 450 τεσπα.. το συνδεω.. βαζω μνημες κτλ κτλ.. παω να το ανοιξω.. κανει μια κινηση το ανεμιστηρι τροφοδοτικου cpu και καρτας γραφικων κ αυτο. δεν ανοιγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump: εχω τρελαθει απο το πρωι! δεν ξερω τι να αλλο να κανω. τα βγαζω ολα.αφηνω psu + mobo + fan τα ιδια!μια κινηση κ τα ιδια.. παιρνω αλλο psu chieftec με 24 pin τπτ.τα ιδια... βγαζω μνημες βαζω ..τπτ. δν ανοιγει! εχω βαλει κ σωστα τα καλωδιακια κουτιου (power,reset...) ρε σεις τα φωτα σας! το λαμπακι της μητρικης κανονικα πρασινο..μια χαρα..
jpavly Φεβρουάριος 20, 2007 #2 Φεβρουάριος 20, 2007 Βάλε μόνο μητρική και cpu και δες. Το 24pin PSU τι είναι?
amgamer Φεβρουάριος 20, 2007 Author #3 Φεβρουάριος 20, 2007 τροφοδοτικο εννοω..24πινο..ειναι chieftec 350W.εβαλα μονο μητρικη κ επεξεργαστη κ τπτ.κ δν εχω κ μητρικη intel αλλη γ να τα δοκιμασω.παιρνω e-shop να συννενοηθω..κανεις δεν το σηκωνει...αν τους το παω πισω οπως ειναι.στημενο.και τους πω καντε το να δουλεψει θα πληρωσω τπτ???ρε τι παθαμεεε σημερα..
inertiacreep Φεβρουάριος 20, 2007 #4 Φεβρουάριος 20, 2007 Δεν βγάζεις και μια τη μητρική εκτός κουτιού, μήπως βραχυκυκλώνει πουθενά?Ξάπλωσέ την πάνω στο κουτί της και ξαναδοκίμασε. Αν και τότε γιοκ μάλλον την πας πίσω...
jpavly Φεβρουάριος 20, 2007 #5 Φεβρουάριος 20, 2007 Χαλαρά φίλε μου μη βιάζεσαι Κατάλαβα ότι μιλάς για PSU αλίμονο Μάρκα και watt εννοούσα. Μπορείς να δοκιμάσεις αλλιώς τα τροφοδοτικά; Τα fan τους δουλεύουν; Αν λειτουργούν ΟΚ και τα 2, μάλλον πας για αλλαγή μητρικής. Αφού είσαι σε εγγύηση μην ανυσηχείς, απλά δεν θα το στήσεις σήμερα το μηχανάκι
anubis Φεβρουάριος 20, 2007 #6 Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από inertiacreep [Σήμερα, στις 20:07] Δεν βγάζεις και μια τη μητρική εκτός κουτιού, μήπως βραχυκυκλώνει πουθενά? Ξάπλωσέ την πάνω στο κουτί της και ξαναδοκίμασε. Αν και τότε γιοκ μάλλον την πας πίσω... +1 στήσε το μηχανάκι απέξω και ξαναδοκίμασε Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 20:02] παιρνω e-shop να συννενοηθω..κανεις δεν το σηκωνει... αν τους το παω πισω οπως ειναι.στημενο.και τους πω καντε το να δουλεψει θα πληρωσω τπτ??? διάβασα καλά ?????
nik92 Φεβρουάριος 20, 2007 #7 Φεβρουάριος 20, 2007 με το e-shop σώθηκες . εγώ μόνο με το ΙΝΚΑ έβγαλα άκρη !!! 1)έχεις βάλλει και το 12βολτ στην μητρική 2)ο ανεμιδτήρας του επεξεργαστή λειτουργεί
amgamer Φεβρουάριος 21, 2007 Author #8 Φεβρουάριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από inertiacreep Δεν βγάζεις και μια τη μητρική εκτός κουτιού, μήπως βραχυκυκλώνει πουθενά?Ξάπλωσέ την πάνω στο κουτί της και ξαναδοκίμασε. Αν και τότε γιοκ μάλλον την πας πίσω... ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!?????αυτο δεν μου περνουσε ποτε απο το μυαλο!δεν μου χε τυχει τοσα χρονια κ ποτε!πω πω...με κουφανατε..το κανα κ ολα ειναι ρολοι!τι να πω...χιλια ευχαριστω...........σε ολους!
geogeoland Φεβρουάριος 22, 2007 #9 Φεβρουάριος 22, 2007 Πάντως την επόμενη φορά που θα αγοράσεις μηχάνημα μην τα λυπηθείς στο τροφοδοτικό. Πάρε κάποιο από W500 και πάνω, μάρκας γνωστής και αξιόπιστης και καλά θα ήταν να έχει και τη "βούλα" του αξιόπιστου το τροφοδοτικό. Και άστο να μένει, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Είναι πραγματικά απίστευτο το τι μπορείς να πάθεις αν έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και τεστάρεται και δύσκολα, καθώς δν υπάρχει software γι αυτό, ή αν υπάρχει είναι τρομερά δυσεύρετο. Γενικά για τροφοδοτικό να υπολογίζεις απο 100 και πάνω.... ;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.