spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 Ας υποθεσουμε οτι εχουμε μια καρτα ηχου με 3 θυρες απο πισω.. Αμα βαλω 3 βυσματα απο αυτα που εχουν 2 εισοδους καρφια και βγαζουν μια μπορω να συνδεσω δυο 5.1 συστηματα ηχειων επανω. Απο οτι ξερω αυτο μπορει να καψει τη καρτα. Αυτο που δε ξερω ειναι γιατι, τι και απο τι θα καει η καρτα.. Ξερει μηπως κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Φεβρουάριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 και να μη καεί η κάρτα, κάτι που δε ξέρω αν συμβεί, δε φαίνεται καλή ιδέα. εκτός από το τι μπορεί να πάθει το σήμα, όπως να εξασθενίσει και τελικά να μη κερδίζεις ιδιαίτερα στην συνολική ένταση, να αυξηθεί ο θόρυβος SNR, το πρόβλημα είναι ότι θα ακούγεται απαίσια, ιδιαίτερα αν δεν είναι ολόιδιοι οι ενισχυτές και τα ηχεία τοποθετημένα εντελώς στο ίδιο σημείο του χώρου. Ελάχιστες διαφορές στο χρόνο που θα βγαίνει από τον κάθε ενισχυτή και στο ηχόχρωμα πιστεύω θα ακούγονται πολύ έντονα/ Φυσικά αυτή είναι η εκτίμησή μου, δεν το έχω δοκιμάσει, ένα μικρό πείραμα που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις, αν έχεις ,δύο τηλεοράσεις δίπλα δίπλα να παίζουν το ίδιο κανάλι σε σχετικά μεγάλη ένταση και να ακούσεις το αποτέλεσμα. ή βέβαια πιο απλό δύο ραδιόφωνα τον ίδιο σταθμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.