Jump to content

Ε, αυτο πια......Router detection in Vista

Panos_ole

Recommended Posts

Καλησπερα στην αγαπητη παρεα!!!

Λυστε μου ρε παιδες μια απορια....Εχω συνδεσει στο pc μου ενα Router Alcatel 510i, το οποιο εχει μονο

Ethernet πορτες....καλα μεχρι εδω...;;;;

Πως ειναι δυνατον να το εντοπιζουν τα Vista Ultimate RC1, τη στιγμη που ουτε usb θυρα υπαρχει για να κανει κανεις εγκατασταση drivers, αλλα ουτε και τα σηματα στο Utp καλωδιο μπορουν να ανιχνευσουν

εκδοση hardware και firmware!!!!!!!!!!!!

Οχι οτι με χαλαει....απλα δεν στεκει....παρ' όλα αυτα δουλευει αψογα..!!!!

Χαιρετε..

Παναγιωτης

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Δεν έχει να κάνει με τα vista βρε :hehe:

Τα router δεν θέλουν απαραίτητα drivers είναι σαν να λέμε μία μηχανή που απλά σου στέλνει πακέτα μέσω δικτύου. Δηλαδή αναλαμβάνουν να παίρνουν την γραμμή internet και να στλενουν στο pc σου μέσω δικτύου ;)

Αρχική απάντηση από jpavly

Δεν έχει να κάνει με τα vista βρε :hehe:

Τα router δεν θέλουν απαραίτητα drivers είναι σαν να λέμε μία μηχανή που απλά σου στέλνει πακέτα μέσω δικτύου. Δηλαδή αναλαμβάνουν να παίρνουν την γραμμή internet και να στλενουν στο pc σου μέσω δικτύου ;)

Αν διαβαζες πιο προσεκτικα θα εβλεπες οτι αλλο ρωταω, και αλλο απαντας

ΠΩΣ ειναι η ερωτηση ο router αναγνωριζεται σαν device μεσα στο control panel των windowΑυτο ειναι και το κουφο της υποθεσης...οτι βλεπεις μια συσκευη που λεγεται Alcatel 510i και ειναι πληρως λειτουργικη

Πως την βλεπει χωρις να εχει καυταληλο interface "αναγνωρισης"?????? (paralel/serial/usb/firewire/?)

:) :)

Αρχική απάντηση από tarasque [Σήμερα, στις 14:40]

μάλλον έχει να κάνει με αυτό: http://www.microsoft.com/whdc/rally/default.mspx

ειδικά το Discovery Technologies: PnP-X

δεν έχω vista και δεν έχω παίξει με όλα αυτά :)

Μεγαλε.....(βαθια υποκλιση)

ΕΓΡΑΨΕΣ

Τι να πω...εγω νομιζα οτι ειχε να κανει με την mac Address του Router ......

Ευχαριστω πολυ

Παντως ειναι αξιοσημειωτο οτι σε προηγουμενα λειτουργικα της MS αυτο το service δεν υπηρχε

Thanxs και παλι

:) :) :) :) :) :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.