Panos_ole Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 Καλησπερα στην αγαπητη παρεα!!! Λυστε μου ρε παιδες μια απορια....Εχω συνδεσει στο pc μου ενα Router Alcatel 510i, το οποιο εχει μονο Ethernet πορτες....καλα μεχρι εδω...;;;; Πως ειναι δυνατον να το εντοπιζουν τα Vista Ultimate RC1, τη στιγμη που ουτε usb θυρα υπαρχει για να κανει κανεις εγκατασταση drivers, αλλα ουτε και τα σηματα στο Utp καλωδιο μπορουν να ανιχνευσουν εκδοση hardware και firmware!!!!!!!!!!!! Οχι οτι με χαλαει....απλα δεν στεκει....παρ' όλα αυτα δουλευει αψογα..!!!! Χαιρετε.. Παναγιωτης :) :) :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Δεν έχει να κάνει με τα vista βρε Τα router δεν θέλουν απαραίτητα drivers είναι σαν να λέμε μία μηχανή που απλά σου στέλνει πακέτα μέσω δικτύου. Δηλαδή αναλαμβάνουν να παίρνουν την γραμμή internet και να στλενουν στο pc σου μέσω δικτύου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_ole Φεβρουάριος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Δεν έχει να κάνει με τα vista βρε Τα router δεν θέλουν απαραίτητα drivers είναι σαν να λέμε μία μηχανή που απλά σου στέλνει πακέτα μέσω δικτύου. Δηλαδή αναλαμβάνουν να παίρνουν την γραμμή internet και να στλενουν στο pc σου μέσω δικτύου Αν διαβαζες πιο προσεκτικα θα εβλεπες οτι αλλο ρωταω, και αλλο απαντας ΠΩΣ ειναι η ερωτηση ο router αναγνωριζεται σαν device μεσα στο control panel των windowΑυτο ειναι και το κουφο της υποθεσης...οτι βλεπεις μια συσκευη που λεγεται Alcatel 510i και ειναι πληρως λειτουργικη Πως την βλεπει χωρις να εχει καυταληλο interface "αναγνωρισης"?????? (paralel/serial/usb/firewire/?) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Φεβρουάριος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 μάλλον έχει να κάνει με αυτό: http://www.microsoft.com/whdc/rally/default.mspx ειδικά το Discovery Technologies: PnP-X δεν έχω vista και δεν έχω παίξει με όλα αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_ole Φεβρουάριος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από tarasque [Σήμερα, στις 14:40] μάλλον έχει να κάνει με αυτό: http://www.microsoft.com/whdc/rally/default.mspx ειδικά το Discovery Technologies: PnP-X δεν έχω vista και δεν έχω παίξει με όλα αυτά Μεγαλε.....(βαθια υποκλιση) ΕΓΡΑΨΕΣ Τι να πω...εγω νομιζα οτι ειχε να κανει με την mac Address του Router ...... Ευχαριστω πολυ Παντως ειναι αξιοσημειωτο οτι σε προηγουμενα λειτουργικα της MS αυτο το service δεν υπηρχε Thanxs και παλι :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Routing Information ProtocolΠολλα ρουτερακια μαζι με τα δεδομενα, στελνουν κ πληριοφοριες για το τι μηχανημα ειναι. Πιθανον τα Vista να διαβαζουν τα δεδομενα αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Φεβρουάριος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 έχουν πολλά καλούδια τα vista όσον αφορά τα δικτυακά πχ. το Link Layer Topology Discovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 20, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Και τα xp pro εκαναν detect τα u-pnp devices αν το ειχες παρατηρησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.