Jump to content

Ανεξηγητά υψηλή χρήση upload

masxerofkartis143

Recommended Posts

Τελευταία είχα παρατηρήσει υπερβολικά ψηλή καθυστερησή στο κατεβάσμα και το πόσο γρηγόρα μπαινεί σε ιστοσελίδες το pc μου.

Σημέρα λοιπόν, αφου προσπάθησα να χρησιμοποιησώ την υπηρεσία ενοικίασης ταινιων που περιλαμβάνεται στο πακέτο τηλεορασής μου, παρατήρησα οτί η ταινία κολλούσε σε ενα σημείο και δεν ξαναξεκινούσε.

Ετσί πηρα τηλεφώνο στην εταιρία για παραπόνο. Οταν εξήγησα την καταστασή στην κοπέλα μου ειπέ οτι ο υπολογιστης μου (ο μόνος ενωμένος με καλώδιο) χρησιμοποιεί υπερβολικό upload.

Περιμένωντας και'γω κανενά 30αρί το πολύ, μπαίνω και βλεπώ πως πράγματί εκανά upload files απο torrents και πως ήταν αρκετά ψηλές τιμές, σταματάω τα πάντα. Επειτά την ρωτάω για τι χρήση μιλαμέ,

μου λεεί 500kbps

Εγώ όπως καταλαβαινετέ εμείνα με το στομά ανοικτό.

Στο pc προγράμματα που κάνουν upload έχω:

Bittorrent

Utorrent

Ares

F@h ??????

τα πρώτα 3 δεν χρησιμοποιούν τιποτά (το τριτό ειδικά το χρησιμοποιησά μονό μια φορά για να κατεβάσω ενα τραγουδί)

Η ερωτησή μου, μπορει απο μόνο του το f@h να χρησιμοποιεί 450 kbps???

η μήπως κολλησά κανένα ιό???

Υπάρχεί καποιό utility που να μου λεεί τι χρησιμοποιεί το καθέ προγραμμά στο pc σε upload/download????

Ευχαριστώ για την βοηθειά σας

άλλο το upolad αλλο το download..

για ποιο λόγο να κολλάει η tv αν έχεις υψηλό upload.

λογικά download της χρειάζεται για να κατεβάσει της πληροφορίες για το κανάλι..

τώρα αν θες να δεις τι παίζει με τα upload στο pc σου ο ποιο απλός τρόπος ειναι μέσα απο το router και εκει πρέπει να εχει κάτι σαν Access logs, για να δεις την outgoing traffic,

εκεί μπορείς να δεις ολα τα συνδεδεμένα pc/tv κτλ και τι χρησιμοποιεί κ πόσο νετ.

τώρα αν νομίζεις οτι είναι το pc σου κ οχι ο provider σου πολύ απλά κατέβασε το

ΝΕΤ TRAFFIC METER κάνει ακριβός αυτό που θέλεις..

μου λεεί 500kbps

οχι κ πολύ 500kbps, εδώ μόνιμα το torrent seedarei στα 4-5Mb/s

άλλο το upolad αλλο το download..

για ποιο λόγο να κολλάει η tv αν έχεις υψηλό upload.

λογικά download της χρειάζεται για να κατεβάσει της πληροφορίες για το κανάλι..

τώρα αν θες να δεις τι παίζει με τα upload στο pc σου ο ποιο απλός τρόπος ειναι μέσα απο το router και εκει πρέπει να εχει κάτι σαν Access logs, για να δεις την outgoing traffic,

εκεί μπορείς να δεις ολα τα συνδεδεμένα pc/tv κτλ και τι χρησιμοποιεί κ πόσο νετ.

τώρα αν νομίζεις οτι είναι το pc σου κ οχι ο provider σου πολύ απλά κατέβασε το

ΝΕΤ TRAFFIC METER κάνει ακριβός αυτό που θέλεις..

οχι κ πολύ 500kbps, εδώ μόνιμα το torrent seedarei στα 4-5Mb/s

Η τηλεορασή παιρνεί σήμα ηλεκτρονικά απο το modem, πώς γινεται αυτό τώρα μην ρωτάς.

Ναι, είναι διαορετικό αλλά επειδή εδω πέρα εχουμέ τεχνολογίες, οχί τόσο παλίες, μόνο κανα δυο χρονάκια πρίν την Κιβωτό του Νώε ψηλό upload επηρεαζέι το download και ετσί εχώ χαμηλές ταχυτητές.

Ευχαριστώ για το utility θα το δοκιμάσω αμεσώς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.