Jump to content

Προσοχή σε χρηστές PAYPAL!!!!!!!!!

Qlim4X

Recommended Posts

Δοκίμασε να πας εργαλεία->επιλογές->ασφάλεια και να δείς αν η δεύτερη επιλογή "προειδοποίηση για το αν η σελίδα ανήκει στις ύποπτες για πλαστογραφία σελίδες" είναι ενεργοποιημένη

και εγω πήγα στο link αυτο, και μου έβγαλε και εμένα το μήνυμα αυτό,αλλά αμέσως τον έκλεισα τον firefox(latest version).Τι να κάνω?Να καθαρίσω cookies,cache,temp files?\

α!και κάτι ακόμα, τι είναι αυτό το PayPal?

Αρχική απάντηση από michailovits [Χθες, στις 18:21]

και εγω πήγα στο link αυτο, και μου έβγαλε και εμένα το μήνυμα αυτό,αλλά αμέσως τον έκλεισα τον firefox(latest version).Τι να κάνω?Να καθαρίσω cookies,cache,temp files?\

α!και κάτι ακόμα, τι είναι αυτό το PayPal?

Και κάτι ακόμα, δεν μπορούμε να τους κάνουμε καταγκελεία,σε όποιους είναι υπεύθινοι για αυτά?

Το paypal εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να κάνουν συναλλαγές μέσω διαδικτύου. Δίνεις στο site τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας και σου επιστρέφουν ένα δικό τους κωδικό. Έτσι πλέον στις συναλλαγές σου δεν βάζεις τις συναλλαγές της πιστωτικής σου αλλά του PayPal. Επιπλέον πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή σου στέλνουν mail για την επιβεβαίωση της συναλλαγής.

Κάποιοι λοιπόν σκέφτηκαν το εξής απλό: "Θα στείλουμε ένα mail (σαν αυτό που διάβασες) και θα ζητάμε στους χρήστες του paypal να ξανασυμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια σελίδα που θα μοιάζει με του paypal αλλά θα είναι δικιά μας. Έστω και λίγοι να πέσουν στην παγίδα, κάναμε την τύχη μας."

Οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Ίσως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις στον firefox το εξής χρήσιμο εργαλείο.

Φιλικά Σταύρος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.