Jump to content

Nvidia 8800, Vista x64 και επιδοσεις

angel_f

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω βάλει καμιά βδομάδα τα Vista χ64 ultimate και αφού ( επιτέλους ) βρήκα drivers για όλες τις συσκευές , άρχισα να παίζω κανα game.

Έχω επίσης και τα XP x64 κανα χρόνο και έχω δει βελτιωμένες ταχύτητες και λιγότερα προβλήματα από τα 32bit .

Εχθές έπαιξα hl2 episode 1 @ 1920χ1200 4χΑΑ 16χAF όλα full και HDR και πήγαινε κολοτρι.νια .

Οπότε έκανα ένα μικρό τεστ ανάμεσα στα 2 λειτουργικά .

Στο company of heroes 1920χ1200 4χΑΑ 16χΑF όλα full

Στα vista x64 έχει 28fps minimum , 170fps max , 62fps av

Στα XP x64 , 27,8fps min , 151fps max , 61fps av

Στο f.e.a.r. 1600x1200 4xAA 16xAF , soft shadows , όλα στο full .

Στα Vista x64 έχει 37fps min , 68fps av , 143 fps max

Στα ΧP x64 έχει 34fps min , 64fps av , 115 fps max

Στο Quake4 1600x1200 όλα full

Στα Vista x64 έχει 87fps

Στα XP x64 έχει 98fps

Τελικά μου φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο βαριά για τα games τα Vista , κάθε άλλο

Επίσης , όλα τα παιχνίδια που έχω φορτώσει έως τώρα (είναι αρκετά ) παίζουν

χωρίς το παραμικρό πρόβλημα

Και μετα φτιαξε αλλα δυο partitions και κανε και μια συγκριτικη δοκιμη τα vista premium gr με τα εγγλεζικα.. :p

gaig πολυ καλο! :)

Φιλε Trackman δεν προκειται να δουλεψω τα 32bit , οποτε δεν με ενδιαφερει και η συνγκριση

Αρχική απάντηση από angel_f [18-02-2007 22:31]

Εχθές έπαιξα hl2 episode 1 @ 1920χ1200 4χΑΑ 16χAF όλα full και HDR και πήγαινε κολοτρι.νια .

Δοκιμασε με τις ιδιες ρυθμισεις αυτο το mod για το episode one και πες μου εντυπωσεις ειμαι πολυ περιεργος :p ( αν και παραπανω απο 2x AA σε τετοια αναλυση ειναι υπερβολη, 8x AF επισης ειναι υπεραρκετο εκτος αν σαρεσει ενω παιζεις να κοιτας αν ειναι θολα τα textures στα 400 μετρα ή οχι :p )

Προσωπικα σε vista θα παω νωρις μονο αμα φτιαξω high end pc για το crysis, διαφορετικα θα περιμενω να βγει πρωτα κανα service pack και να κυκλοφορησει καποιο workaround για το ενσωματομενο mouse accel ( οπως παλιοτερα που ειχε βγει το "CPL mouse fix" για τα XP :) )

Για quake4 και γενικα για παιχνιδια σε opengl ( prey, et quake wars, riddick κ.α ) εχω διαβασει για μειωση της ταξεως του 30% στα vista, κατι το οποιο δεν το εχω επιβεβαιωσει προς το παρον ο ιδιος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.