geogeoland Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Παίδες, θα ήθελα αν μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για τη συντήριση του Η/Υ (registry κλπ) το οποίο να μπορώ να εμπιστευτώ με "κλειστά τα μάτια". Είχα το tune up utilities 2007, αλλά πιθανώς να μου δημιούργησε προβλήματα και θα ήθελα και μια γνώμη για κάποιο άλλο.
blkik Φεβρουάριος 18, 2007 #3 Φεβρουάριος 18, 2007 Δυο ίδια θέματα μέσα στην ίδια μέρα. Κάνουμε search πριν ανοίξουμε θέμαhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36116
geogeoland Φεβρουάριος 19, 2007 Author #7 Φεβρουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από blkik Δυο ίδια θέματα μέσα στην ίδια μέρα. Κάνουμε search πριν ανοίξουμε θέμαhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36116 οπς... συγνώμη παιδιά...
geogeoland Φεβρουάριος 19, 2007 Author #8 Φεβρουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από gaig Τι προβλημα σου δημιουργησε το tuneup? Κοίτα, μετά απο τη στιγμή που το εγκατέστησα και έτρεξα τα τεστ του άρχισε να βγάζει διάφορα μηνύματα στο log των windows για τον δίσκο και άρχισε να κολάει ο υπολογιστής. Φρεσκοφορμαρισμένος ήταν, οπότε τον ξαναφορμάρισα. Τώρα επειδή στο καινούργιο φορματ δν το εγκατέστησα καν αλλά και πάλι άρχισε να μου παρουσιάζει τα ίδια μηνύματα, μάλλον πρέπει να το απενοχοποιήσω. Παρεπιπτόντως, ο δίσκος είναι "καθαρος", καθώς το τεστ της εταιρίας του δν βγάζει τίποτα. Ούτε το SMART, ούτε το quick, ούτε το extended. Οπότε...
minus Φεβρουάριος 20, 2007 #9 Φεβρουάριος 20, 2007 Ναι, οπως ειπες και μονος σου, μαλλον πρεπει να το απενοχοποιησεις.Ειναι πολυ καλο προγραμμα. Μαλλον το προβλημα που ειχες ηταν απο καπου αλλου.
geogeoland Φεβρουάριος 20, 2007 Author #10 Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από minus Ναι, οπως ειπες και μονος σου, μαλλον πρεπει να το απενοχοποιησεις. Ειναι πολυ καλο προγραμμα. Μαλλον το προβλημα που ειχες ηταν απο καπου αλλου. Κι εγώ αυτά ακριβώς πιστεύω.... Tune up we love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump: :X: :X: :jump:
Green Dragon Φεβρουάριος 20, 2007 #11 Φεβρουάριος 20, 2007 Registry Mechanic 6 σου προτείνω.Το χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν πάνω από 2 χρόνια και στο desktop και στο laptop και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.
pavou Φεβρουάριος 21, 2007 #13 Φεβρουάριος 21, 2007 Εγώ δουλεύω το tune up 2006 και είμαι κατευχαριστημένος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.