michailovits Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2007 Στο Device Manager,στους προσαρμογείς δικύου ,εκτος απο την κάρτα δικτύου μου(Nvidia nforce networking controller),έχει και μια ακόμα συσκευή:Προσαρμογέας δικτύου 1394,(και είναι νομίζω έχει σχέση με VIA-το chipset μου δεν είναι VIA αλλά Nvidia)Τι είναι αυτό?Που χρειάζεται?
michailovits Φεβρουάριος 18, 2007 Author #3 Φεβρουάριος 18, 2007 Ωχκαι τι είναι FireWire?Το χρειάζομαι? ή να το κάνω disable?Το ρωτάω επειδή το modem/router μου, είναι σε ethernet,μην έχω κανένα πρόβλημα
Spyrious Φεβρουάριος 18, 2007 #4 Φεβρουάριος 18, 2007 Δεν δημιουργει πρόβλημα.Είναι μια θύρα επικοινωνιας όπως και η usb που προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες.http://en.wikipedia.org/wiki/Firewire
tasosmos Φεβρουάριος 18, 2007 #5 Φεβρουάριος 18, 2007 Μαλλον ειναι ο ενσωματωμενος controller της audigy, δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την ταυτοχρονη υπαρξη ethernet. Ουσιαστικα χρειαζεται μονο αν εχεις καποια συσκευη που συνδεεται μεσω firewire πχ εξωτερικο σκληρο αλλα δεν καταναλωνει και πολλους πορους οποτε μπορεις να το αφησεις ανοιχτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.