Snips Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 Επείδη κατά τις νυχτερινές ώρες, όταν όλη η πλάση ησυχάζει, τα clicks του πόντικα μας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά, αποφάσισα να καταφύγω στην αγορά ενός "ήσυχου ποντικιού". Βρήκα αυτό: http://www.audiocubes.com/category/Gadgets_Gadget+Mice/product/Thanko_USB_Silent_Mouse.html το οποίο έχει σιλικόνη κάτω από τα κουμπιά του. Επειδή είναι US το κατάστημα, έχει δει κανείς τίποτα ανάλογο Ελλάδα; Η ακόμα μπορεί να γίνει καμιά "επέμβαση-προσθήκη" σε κανονικό ποντίκι; Καιρό έψαχνα κάτι τέτοιο πάντως ρε παιδιά....Να μας φύγει και το άγχος για τυχόν "incoming ...εκτοξευόμενα υποδήματα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Νομίζω ότι γίνεται να κάνεις την επέμβαση και μόνος σου στο ποντίκι, βάζοντας ένα στρώμα καουτσούκ. Δεν το έχω δει και πουθενά, αλλά το βρίσκω πιθανό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Θεωρώ ότι θα αλλάξει τόσο η αίσθηση που θα γίνει μη βολικό. Τόσο πολύ ενοχλεί το κλικ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 18, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από dubber....Τόσο πολύ ενοχλεί το κλικ? Περισσότερο από όσο νομίζεις.....Εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Δοκίμασες να το καθαρίσεις πρώτα και μετά να βάλεις κάτι κάτω από τα πλήκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Πάντως εδώ και χρόνια έχω πετύχει ποντίκι στυλ φρητού (μικρό) χωρίς καθόλου ήχο στα κλικ του Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 δουλευε φορωντας ακουστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 12, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 @schumi ποιο είναι το λεγάμενο?φωτο και upload now man.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.