nkoumo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 Γεια Θέλω να δημιουργήσω 3 μαιλς στο Thunderbird και δεν γινετε με καμια κυβέρνηση! Πχ θελω a1@hotmail.com , a2@hotmail.com, a3@yahoo.com τα οποία να φαίνονται αριστερα στην οθόνη με τα ονοματα τους και να κανω λήψη και αποστολη απο το καθένα ξεχωριστα!.Πηγα να το κανω με την επιλογή δημιουργεια νέου λογαριασμού ,βαζω οτι ζητάει και αριστερά στη οθονη δεν βλέπω τιποτα παρα μονο Ενα εικονόδιο Τοπικοι φάκελοι-> εισερχομενα,απεσταλμενα... . Μου εχει νομιζω δημιουργήσει όλα τα μαιλς σε ένα και γινετε μπαχαλο. Πως ρε παιδια μπορω να δημιουργησω ανεξαρτητα μαιλς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Υπαρχει καμια λυση σε αυτο το προβλημα ή απλά δεν γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Φεβρουάριος 22, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=33986 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Έχω 8-9 λογαριασμούς στο thunderbird.Μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 22, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Όταν κάνεις νέο λογαριασμό να ξε-τικάρεις το Use personal folders για να χρησιμοποιεί ξεχωριστό φάκελο για κάθε λογαριασμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.