obijuan1983 Φεβρουάριος 17, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Thanks ergotelisΒασικά σκεφτόμουνα για Chiller αλλά δεν θέλω να μπλέκω πολύ με μονώσεις κλπ...Τον πάγο θα τον έχω μόνο για τα Bench οπότε τότε εννοείται οι ανεμιστήρες δεν θα δουλεύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 17, 2007 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis Ωραία δουλειά ρε συ,δείχνει πολύ ωραίο, αν και προσωπικά μου άρεσε πάντα να βλέπω την υδρόψυξη μέσα στο κουτί! Την επόμενη φορά, επειδή βλέπω ότι ψάχνεσαι, κοίτα για κανά Phase να φτιάξεις! Πιστεύω αφού δεν θέτεις το πρόβλημα του χώρου, αφού τα βάζεις εξωτερικά, ένα Phase Θα ήτανε καλή φάση να ασχοληθείς, έστω chiller. Τα άτομα πάνω τα έχεις να σε βοηθήσουνε! Βλέπω έκανες ειδική μετατροπή για προσθήκη πάγου με μεγάλο τάνκ, αλλά νομίζω πως σε αυτή τη φάση, θα πρέπει να έχεις το κύκλωμα ευέλικτο ώστε να αποδεσμεύεις το ψυγείο, γιατί και ροή σου χαλάει και παραπάνω θερμότητα τραβάει, καθώς τα παγάκια τότε ψύχουνε και αυτό με αποτέλεσμα να χάνεις σε απόδοση! και μενα αυτη ειναι η γνομη μου ολα μεσα νοικοκηρεμενα το πολυ πολυ να εχεις απ εξω το ψυγειο στην οροφη ομορφα τοποθετημενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.