george85c Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιά εξάρτημα του PC είναι η κάθε θερμοκρασία που δείχνει το SpeedFan??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 το 32 ειναι το chipset( νομιζω)temp1το 53 το cpu temp 2το 20 ο σκληρος HD031 & 47 θα σε γελασω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george85c Φεβρουάριος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Αυτα τα 2 και εγω δεν ξέρω! Τα άλλα τα είχα καταλάβει! Όταν τρέχω τα vista...η τελευταια θερμοκρασία μου φτάνει στους 70°C! Πιο πολύ και απο την CPU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 λογικα θα ειναι η καρτα γραφικων αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
george85c Φεβρουάριος 17, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Αυτό σκέφτηκα και εγώ! Σε τι θερμοκρασίες πρέπει να παιζει η κάρτα γραφικών?Είναι Nvidia FX5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Φεβρουάριος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Για δώσε καμία επιπλέον πληροφορία για το σύστημα σου όπως πχ τι μητρική έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george85c Φεβρουάριος 17, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Pentium 4 3.0Ghz prescott(socket 478)Albatron PX865 PE PRO2X512Mb Pc3200 RAM Transcend VGA GeForce FX 5500HD 80GB Western DigitalPSU Chieftech 360WattΨύκτρα Gigabyte 3D Rocket Cooler Fan Blue XP PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 @george85c νομιζω 50-55 βαθμοι σε gpu ειναι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
george85c Φεβρουάριος 18, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Κανένας δεν γνωρίζει σίγουρα να μας πει τι είναι η 3η και η 5η θερμοκρασία????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 18, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Βάλε το everest home edition και δες τι σου λένε οι μετρητές του. Όλα είναι πλήρως κατατοπιστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george85c Φεβρουάριος 18, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Και αυτο έχει μια θερμοκρασία η οποια δεν ξέρω τι είναι! Εκεί που λέει aux temprature! Μήπως ξέρεις τι είναι φίλε αυτή η θερμοκρασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 18, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 This is a frequently ask question, thats where I found this awnser for you anywayA#18: There is no standard for sensor registers layout, so the "Aux" temperature could show the temperature of the CPU or the motherboard, or might be a non-connected wire of the sensor chip, and so it could show a bogus value.So there's no clear awnser, but it gives you an idea where to ''look''.Ακόμα και εγώ ψάχνω απάντηση σε αυτό, αλλά έχω δεί ότι αποκλείεται να είναι cpu, gpu, hdd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george85c Φεβρουάριος 18, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από webhunter This is a frequently ask question, thats where I found this awnser for you anywayA#18: There is no standard for sensor registers layout, so the "Aux" temperature could show the temperature of the CPU or the motherboard, or might be a non-connected wire of the sensor chip, and so it could show a bogus value.So there's no clear awnser, but it gives you an idea where to ''look''.Ακόμα και εγώ ψάχνω απάντηση σε αυτό, αλλά έχω δεί ότι αποκλείεται να είναι cpu, gpu, hdd. Thanks φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george85c Φεβρουάριος 18, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Απ οτι εχω καταλαβει το 2° temp1 ταιριαζει με το ACPI temptrature που λέει! -->Βλεπε speed fan εικόνα! Αλλά τι είναι το ACPI temp??? Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος να μας διαφωτίσει όσους δεν το γνωρίζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 18, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Έψαξα και βρήκα μονάχα αυτό....http://freshmeat.net/projects/wmacpimon/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 23, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Μάλλον βρήκα ατό που ψάχνεις....μετά από χειροπιαστό έλεγχο της μητρικής (Albatron KX18DS proII) κατέληξα τι μπορεί να μετράει το aux στο everest και στο speedfan. Σε μένα δείχνει την θερμοκρασία που έχει ο raid controller της μητρικής. Είναι to nVidia nForce 2 MCP Raid. Πραγματικά είναι πολύ ζεστό...Φτάνει μερικές φορές και τους 60 βαθμούς...το ωραίο είναι ότι έβαλα fan να το φυσάει αλλά δεν λέει να κρυώσει. Λέτε να βάλω κανονική ψύκτρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.