geogeoland Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 Guys, συχνά ο υπολογιστής μου "κολλάει" στα καλά καθούμενα, για μικρό χρονικό διάστημα συνήθως, και μετά συνεχίζει. Ή πάλι μπορεί και όχι. Όταν πάω στο log των Windows το μόνο που μου βγάζει είναι "Προειδοποίηση" στην κατηγορία "disk" και οταν το ανοίγω λέει "αναγνωριστικό συμβάντος: 51" και "Εντοπίστηκε σφάλμα στη συσκευή \Device\Harddisk0\D κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας σελιδοποίησης." Τι μπορεί να φταίει??? Το check της εταιρίας βγάζει καθαρό το δίσκο μου και το τροφοδοτικό είναι υπεραρκετό και καλής ποιότητας. Το f-secure δν βρίσκει τίποτα απο ιους και spyware.... Τί μπορεί να φταίει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Φεβρουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Πιθανόν το καλώδιο δεδομένων του δίσκου, και η ποιότητα της επαφής του με τον ελεγκτή στο motherboard, και στο δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Εχει δικιο ο oric, δεν ξεκινας κοιταζοντας το καλωδιο? Μπορει να μην κουμπωνει καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.