Jump to content

Ακουω την γνωμη σας

πχ2

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια

Στις 10 του μηνος το βραδυ ακουγα μουσικη στον υπολογιστη οταν ξαφνκα κολλισε

Τον κλεινω λοπον και τον ξανα ανοιγω αλλα τιποτα ??

Δεν λεει να δουλεψει με τιποτα, για να μην πολυλογο και οι3 σκληροι δισκοι που ειχα τα παιξανε? και οταν προσπαθεισα να κανω φορματ δεν υπηρχαν καθολου

μετα απο διαμορφωδη σε αλλο p/c τους ειδε αλλα οπως καταλαβενεται εχασα ολα μα ολα τα αρχεια που με κοπω μαζεψα

Μηπως μπορει κανεις να που πει τι φταιει?

Τον Mητσοτακη τι τον εχειs????

Mαλλον το psu θα φταιει....

Μονο ετσι μπορω να το εξηγησω....

Καλου κακου παιξε και κανα τζοκερ...... Ποτε δεν ξερεις....

(....κι αν σου κατσει????);)

απαράδεκτο πραγματκα!!!psu +1 αλλα ποσα watt ειναι?για 3 δίσκους θες πολλά.το pc ετσι με τους 3 δισκουσ το εχεις καιρο χωρις κανενα αλλο πρόβλημα?παράξενο ....

ups εχω και οι 3 μετα το κολλημα που εκανε το εκλεισα και δεν ανοιγε με εβγαζε στην οθονη μονο τον επεξεργαστη και τιποτα αλλο τα αλλα δεν υπηρχαν

Μπορούσες να μπείς στο bios και να κάνεις configure???Δοκίμασες να βγάλεις έναν έναν τους δίσκους να δεις αν δούλευε κανένας???Sata δίσκοι ήταν, αν ναι μήπως τα σκότωσε το controller?

μονο ο ενας ειναι sata αλλα δεν εκανα τιποτα ειχα νευριασει και τα εκανα θαλασα

Αυτο τωρα τελειωσε τα εχασα ολα το κακο ειναι οτι δεν ξερω απο τι εγινε αυτο γιαθτο ρωταω ιδεες

Τώρα και χωρίς στοιχεία είναι κάπως δύσκολο να σου απαντήσω...για να καταλάβεις τι δυσκολία μου, το καλοκαιράκι ήθελα να κάνω απεγκατάσταση τo norton system works 2006 και με το που γίνεται αυτό κάνω restart, μου βγάζει ένα μήνυμα πριν μπουν τα windows ότι ο δεύτερος σκληρός πρέπει να ελεγθεί γιατί δεν βγήκε καλά το norton. Τελειώνει αυτό, μπαίνω κανονικά στα windows και πάω να βρώ κάτι αρχεία από το δεύτερο δίσκο...αλλά έλα μου ντε που δεν υπάρχει. Ψάχνω bios, διαχείριση συστήματος (τον βρίσκω και στα δυο), αλλά ο windows explorer δεν τον βλέπει. Για να μην τα πολυλογώ, το norton διέλυσε το partitioning system του δίσκου (είχα κάνει 3) και τα παίξανε όλα. Βρήκα τρόπο να σώσω μόνος μου τα αρχεία, αφού πρώτα το είχα πάει σε μια γνωστή εταιρεία service και μου είπε ότι μονάχα με άνοιγμα του δίσκου είναι δυνατή η ανάγνωση των αρχείων και πως το 90% θα είναι corrrupted. Από εκεί και πέρα βρήκα λύση μόνος μου και έβγαλα πάνω κάτω το 90% ως υγιή. Τα σχόλια δικά σου

εγω δεν εκανα τιποτα ενω ακουγα μουσικη κολισε το εκλεισα και δεν ανοιξε ξανα επρεπε να κανω διαμορφωση τους δισκους σε αλλο pc αλλα δεν υξερα πως να τα σωσω τα αρχεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.