Jump to content

1900XT 512 TO XTX FLASHING

iced1416003254

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδια! Εχω την saphire 1900XT 512 και θελω να την κάνω XTX. Εχω διαβασει κάποια πραγματα αλλα θελω να μου πει κάποιος που το εχει κάνει. Μεσω windows?

Ο ανθρωπος που μου την πουλησε μου είπε πως εχει 1,1ns και ξερω οτι οι 512 φορανε 1.1 Κατα 99,9%

Για πεστε μου

Συνηθως οι sapphire 1900xt εχουν οντως 1.1 ns memory

Λοιπον ακου τι θα κανεις.Θα πας στην σελιδα http://www.techpowerup.com/

Θα κατεβασεις το bios sapphire x1900xtx

Μετα θα κατεβασεις το προγραμμα AtiWinflash.

Εκει θα φορτωσεις το bios που κατεβασες θα πατησεις program και θα σου flasharei την καρτα.Επανεκιννηση τελος.

Υπαρχει και τροπος με δισκετα απο dos αλλα κατα την αποψη μου δεν συντρεχει λογος να υπαρξει καποιο προβλημα.

Παρολοαυτα οποια μεθοδο και να χρησιμοποιησεις θα σου συνιστουσα να εχεις μια καρτα γραφικων pci ετσι ωστε αν γινει κατι να φλασαρεις στο αρχικο bios

Στο στειλα και στο insomnia;)

και να μην την κανεις ΧΤΧ δεν τρεχει τιποτα.και τα mem timings ιδια ειναι μεταξυ ΧΤ - ΧΤΧ.εγω αυτο που εκανα στην ΧΤ μου ειναι πως ανοιξα το bios με το rabit και επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις.

Vgpu 1.45 και 710/810 το 3ο overdrive πλεον.μαζι με κατι αλλαγες στο φανακι της καρτας.

ξανα φλασαρισμα και ολα 100% λειτουργικα.

Χρησιμοποιησα το ribitor για να αλλξω το fan, εσωσα το νεο bios, ξαναφλασαρα και δεν ειδα διαφορα στο fan τρεχοντας το 3Dview tou atitool.... Ti ginetai?

Στους 85-87 εβγαλε artifacts sto 3dview

εγω το εχω ετσι και δεν ξεπερναω ποτε τους 67C στα 710mhz με 1.45Vgpu για καθημερινο gaming.

οσο χαμηλοτερα τοσο καλυτερα.και δεν εχει μεγαλη διαφορα θορυβου το 80% απο το 100%.

με διαφορετικες ρυθμισεις στο φανακι και ιδια ρολογια δεν πιστευω να βγηκε κατι διαφορετικο απο πριν..

Λοιπον με τα bios την ΧΤΧ και το Fan πιο ψηλα δεν ειδα καμια διαφορα.... Scor 10400 3D MArk 05 kai:

A64 4000+ 2.4@2.6 217fsb 1:1

2*1G ST

Asus A8N32 sli dlx

ΤΙ γίνεται, γιατι δεν εχει διαφορα? Βλάκας ειναι ο αλλος που ειχε δωσει παραπανω για την ΧΤΧ?

η ΧΤ με την ΧΤΧ ειναι πανομοιοτυπες καρτες.απλα ο R580 της ΧΤΧ ειναι πιο διαλεγμενος και κλοκαρει καλυτερα.μονο στο o/c υπαρχει διαφορα μεταξυ των 2 καρτων.

• 1 month later...

Χρησιμοποιεις τα original bios της x1900xtx η καποιο mod?

Κοιταξε να δεις μηπως χρησιμοποιεις κανενα μονταρισμενο bios της x1900xtx που εχει χαλαρα timings με αποτελεσμα να εχεις τις ιδιες επιδοσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.