Jump to content

1000άρες μνήμες

gaig

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες! Πανω στο συστημα μου (6600,p5w dh deluxe) εχω για αρκετο καιρο τις 800αρες supertalent(δανικες) ,τις δοκιμασα,αλλα δεν μπορουσα να ξεπερασω τα 1000 σταθερα. Τωρα ειμαι ετοιμος για να παρω δικες μου και ταλαντευομαι αναμεσα στις εξης:

A-data DDR2-1000 5-5-5-15 xtreme edition με τα micron D9GMH www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=923583

A-data DDR2-1066 5-5-5-15 xtreme edition με τα micron D9GMH www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=923575

Cellshosk DDR2-1000 5-5-5-15 με micron τσιπακια www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=907189

Ολες κυμαινονται στα 330-360. Εννοειται πως ζηταω ενα κιτ που να ανεβαινει αρκετα (αν και δεν εχω την πιο καταλληλη μητρικη γι'αυτο) :( Τι προεινετε? Εχετε δοκιμασει καποια απο αυτες? Oτι αλλη προταση εχετε στο ιδιο budget δεκτη!

Αρχικα ελεγα να παρω τις πρωτες, αλλα μετα το μετανιωσα και επεκτεινα το οριο στα 350.Παραπανω δεν παει.. :(

Αναμεσα σε αυτες που εγραψα δεν ξεχωριζει κατι..? Cellshock ή 1066άρες?

Oι GMH απλα ακουνε παραπανω στο ρευμα...:)

Kυκλοφορησαν και αδερφακια των DKX αλλα ακομα ειναι θολο το τοπιο για τις μνημες που τις χρησιμοποιουν και την αποδοση τους..D9HNL και παιζουν κοντα στα 900 με 5-5-5 στα 1.8-1.9...προς το παρων μονο σε micron μνημες ειναι επανω....και ειναι μικροτερα σε μεγεθος απο αυτα....

Οταν λες οτι "ακουνε" παραπανω στο ρευμα δεν καταλαβαινω πως ακριβως το εννοεις..

Οτι αν τους δωσεις παραπανω ρευμα θα μπορεσουν να ανεβουν σε συχνοτητα ή οτι αν αρχισεις και δινεις ρευμα μπορει να κανουν και κανενα 'τσαφ'?

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 18:09]

Mε τι ψύξη θα είσαι στα 1000 στο cpu?

Water?SS?

Με μια περιεργη υδροψυξη. Δε σκοπευω να ανεβασω και πολυ τη cpu(3,6 το πολυ) Θελω max stable για 24/24 ,αλλα τις μνημες να φυσανε!

Ισως να ημουν και τοσο σαφης..

Αυτο που θελω να επιτυχω ειναι να τρεχω τις μνημες στα 1200 (ακομη και με 5αρια timmings,δε με πειραζει τοσο) ειτε 1:1 και τη cpu x6 (3600) ειτε 2:3 και τη cpu παλι στα 3600 (x9).

Ακομη καλυτερα θα ηταν να μπορουσα να φτασω τα 1333 με 4:5 για να τρεχω 3732 x7!

Αρχιζω και σκεφτομαι,ομως,μηπως η μητρικη μου δεν τα καταφερει καλα μες τους διαιρετες (4:5 , 2:3).. :(

Η p5b-deluxe θα ηταν καλυτερη επιλογη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.