Jump to content

πληροφοριες για αλεξισφαιρα τζαμια ( ? )

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες.

Μηπως γνωριζετε κανενα συνεργειο που να τοποθετει σε αυτοκινητο αλεξισφαιρα τζαμια?

Γινεται της τρελης με κλοπες ενω εισαι μεσα κτλ και σκεφτομουν πως αν ειναι λογικη η τιμη γιατι να μην εχεις το κεφαλι σου ησυχο?

ευχαριστω

Αλλιώς σαν εναλλακτική (λέω τώρα) να βάλεις φυμέ καλής ποιότητας το οποίο λειτουργεί και σαν μηχανισμός συγκράτησης των σπασμένων γυαλιων. Μπορει να σου δώσει εκεινα τα πολυτιμα λιγα δευτερόλεπτα μεχρι να φύγεις. Ασε που έχω την εντύπωση οτι τα αλεξίσφαιρα τζάμια ειναι ΘΕΟΒΑΡΑ και γενικώς οτιδηποτε εχει σχέση με αλεξίσφαιρη τεχνολογία ειναι και Ultra-ακρίβό!

οκ απλα μου αρεσει και σαν ιδεα. Το ξερω, χαζο ακουγεται αλλα δε μας αρεσουν παντα μονο τα απαραιτητα. Το ψαχνω αλλα μεχρι τωρα τιμη δεν βρηκα απο καπου

Αρχική απάντηση από LevelOne

Αλλιώς σαν εναλλακτική (λέω τώρα) να βάλεις φυμέ καλής ποιότητας το οποίο λειτουργεί και σαν μηχανισμός συγκράτησης των σπασμένων γυαλιων. Μπορει να σου δώσει εκεινα τα πολυτιμα λιγα δευτερόλεπτα μεχρι να φύγεις. Ασε που έχω την εντύπωση οτι τα αλεξίσφαιρα τζάμια ειναι ΘΕΟΒΑΡΑ και γενικώς οτιδηποτε εχει σχέση με αλεξίσφαιρη τεχνολογία ειναι και Ultra-ακρίβό!

αυτο ειναι σωστο οτι τα θυμε(ζελατινες) ειναι πολυ καλα και εχω και προσωπικη εμπειρια.....

σκεψου ομως οτι ακομα και να ηταν σχετικα προσητο σε τιμη το αλεξισφερο,8α ηταν πολυ δυσκολο να τοπο8ετη8ει στο σασι σου μιας και το βαρρος των τζαμιων αυτων ειναι απιστευτο...ειχα δει στην εκ8εση στη 8εσ/νικη,αυτη που ειναι για car,boat and bykes ενα Α8 με αλεξισφαιρα πριν 3 χρονια και ηταν απλα omfg....ειχε και δειγματα (και καλα) απο σφαιρες διαφορων οπλων,ak47 (lol),uzi,9mm,και κανα 2 αλλα...

Ένα τέτοιο "τζαμάκι" πέφτει λίγο βαρύ για κοινά αυτοκίνητα....

http://img440.imageshack.us/img440/4275/dsc00203ct9.jpg:whistling

και η πόρτα που το συγκρατεί..

http://img413.imageshack.us/img413/7201/dsc00202ng3.jpg

Τα κυβικά της BMW απο την οποία πάρθηκαν οι φώτος τυχαία σε ένα συνεργείο ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

snips crazyant εχουν δικιο, θελει κατασκευη για να βαλεις. Σtην 3M θα πας και θα ζητησεις μεμβρανες που δεν σπαει το τζαμι, υπαρχουν και συγρατησης που ναι μεν σπαει αλλα δεν πεφτει. Οι πρωτες δεν σπανε εως 2 τονους ανα τετραγωνικ0,περιπου 70Ε/τμ :)

μηπως εχετε το βιντεο με τον ψωμιαδη? Το ψαχνω να το βρω.

κανανε επιδειξη θωρακισμενου τζαμιου σε bmw και του ειπε ο αντιπροσωπος πως δεν σπαει με τιποτα εκτος και αν το βαρεσουν σε ενα πολυ συγκεκριμενο σημειο οπου γινεται θρυψαλα. Ε, αμεσως μετα του δινει μια βαρια για να το βαρεσει εκει, το βαραει κ πεταχτηκε ενα κομματι και τον εκοψε στο χερι. Εχω περιεργεια να δω που στο καλο το βαρεσε.

Δικιο πρεπει να εχετε τελικα. Ειναι πολυ βαρυα για απλες πορτες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.