kallileo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Θελω να σηκωσω μια σελιδα. Μεχρι τωρα εχω βρει μονο το Yahoo Geocities το οποιο ομως δινει traffic μονο 4.2ΜΒ ανα ωρα. Ξερει κανενας κατι καλυτερο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Καπου έχει πολλά τέτοια θεματάκια στο φορουμ. Κάνε μια αναζήτηση. Υπάρχει ένα με μια λίστα νομίζω.Δες και εδώ :http://www.free-webhosts.com/webhosting-01.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Φεβρουάριος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 DomainDLX Αλλιώς κοίτα αν σου προσφέρει χώρο ο Internet Provider σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 16, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 @Snips Ντροπη μου. Μετα λεμε τους νεους....βαρεμαρα. Εχω forthnet για provider. Δινουν τιποτα(εδω Ιντερνετ δεν δινουν)????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Το καλο με το geocities ειναι οτι υπαρχει πολλα χρονια, και θεωρω απιθανο να κλεισει.Κατα καιρους διαφορα free hosting βαρανε κανονι και το site σου βρισκεται στον αερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Το καλο με το geocities ειναι οτι υπαρχει πολλα χρονια, και θεωρω απιθανο να κλεισει.Κατα καιρους διαφορα free hosting βαρανε κανονι και το site σου βρισκεται στον αερα...Απλα θελω να διευκρινησω οτι.. οσο απιθανο και αν ηταν, τελικα εκλεισε! Επισης μιας και το ξεθαψαμε να πω οτι αυτο που γινεται με τους ιστοτοπους ειναι μεγαλο νταβατζιλικι για την τσεπη μας και μεγαλη ξεφτιλα για τον πολιτισμο μας. Στην επομενη απαντηση θα χαρακτιριστω ως "τζαμπατζης" αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου. δεν ειναι τα λεφτα το προβλημα αλλα η κοροιδια. Η γνωση ειναι δικαιωμα ολων και δεν μπορει να περιοριζεται μεσω εταιριων και κερδοσκοπιας. Φταιμε ομως ολοι εμεις που αντι να ξεστραβοθουμε και να μαθουμε HTML και οτι αλλο πρεπει, ψαχνουμε στο google να βρουμε ενα προγραμμα που να το κανει μονο του. Δεν ειμαι γυφτος απλα στο free θα εδινα μια αλλη ερμηνεια. free=χωρις χρηματα/free= χωρις χρηματα αλλα με ΠΟΛΥ κοπο!Υπαρχει και η δευτερη ερμηνεια παιδια. υπαρχει ενας ανοιχτος πηγαιος κωδικας αλλα για να τον δουμε και να τον κατανοησουμε πρεπει να φυγουμε απο τα "συμβολαια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Just in time Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 γιατί όχι; μόλις 4.5 χρόνια έχουν περάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 13, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 οταν λες μια σελιδα?Ενα html πχ?Aν ειναι ετσι μπορεις να δεις το 001webs.com που ειναι πολυ γρηγορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 14, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 και στο domain θα γραφει κατι τυπου: www.001webs.com/argy1/html ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 14, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 θα ειναι τις μορφης:argy1.001webs.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Ιούλιος 14, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 Free Web Hosting with PHP, MySQL and cPanel, No Ads Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 14, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 Domain Dot TK - Renaming The InternetDot TKHostFree Web Hosting, Cheap Unlimited Hosting, PHP & MySQL Hosting, Email, FTP, Cheap Domain Names | xtreemhostΔεν κανει για Wordpress γιατι δεν σε αφηνουν να βαλλεις Akismet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.